Organisatie Van Een Bruiloft In Het Buitenland

Organisatie Van Een Bruiloft In Het Buitenland
Organisatie Van Een Bruiloft In Het Buitenland

Video: Organisatie Van Een Bruiloft In Het Buitenland

Video: Organisatie Van Een Bruiloft In Het Buitenland
Video: Trouwfilm buitenland: Trouwen in prachtig Italie! 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is de belangrijkste gebeurtenis in het leven van elk stel. Hoe maak je het feest fantastisch en gedenkwaardig? Hiervoor kiezen geliefden ervoor om een bruiloft in het buitenland te organiseren. Mysterieuze verre eilanden, steden in Europa en Mexico kunnen de ideale plek zijn voor de geboorte van een nieuw gezin.

Organisatie van een bruiloft in het buitenland
Organisatie van een bruiloft in het buitenland

Hoe bereid je je voor op een bruiloft in het buitenland?

Eerst moet je een land kiezen dat je geliefde zal aanspreken. Bovendien moet u rekening houden met zowel uw financiële mogelijkheden als de wetgeving van het land waarop de keuze viel. Het is met name noodzakelijk om erachter te komen welke set documenten vereist is voor een huwelijk. Voordat u het feest zelf organiseert, moet u bepalen:

  • zullen er gasten zijn op de bruiloft;
  • het budget van de hele reis, rekening houdend met de vlucht, hotelaccommodatie, vieringen;
  • welke ceremonie de pasgetrouwden willen: symbolisch, religieus of officieel.

Symbolische bruiloft

De gemakkelijkste manier om te organiseren en vereist niet veel conventies van de bruid en bruidegom. Zij zijn degenen die de stijl en het scenario van de viering bepalen. Zo kun je trouwen in badkleding of op een naaktstrand. Een draaikolk van avonturen voor de nieuw gemaakte echtgenoten is gegarandeerd.

religieus huwelijk

Gewoonlijk kiezen de pasgetrouwden, in overeenstemming met hun religie, het juiste land voor het huwelijk. Voor een katholieke bruiloft zijn de middeleeuwse kastelen van Tsjechië of de Notre Dame geschikt. Een orthodoxe bruiloft kan worden gehouden op het eiland Kreta. De Joodse huwelijksceremonie zal zeker mooi zijn in Jeruzalem.

Voor bruiloften in het buitenland moeten gescheiden burgers een predikant een echtscheidingscertificaat van een eerder huwelijk overleggen en een document waarin de toestemming van de kerk voor het huwelijk wordt bevestigd.

officieel huwelijk

Om een officieel huwelijk in het buitenland aan te gaan, zijn een groot aantal documenten van de pasgetrouwden vereist. Bovendien zullen ze zowel voor een vreemde staat als voor een geboorteland nodig zijn. Bij thuiskomst moet u de procedure voor het legaliseren van het huwelijk via de relevante autoriteiten doorlopen.

Welke ceremonie het bruidspaar ook kiest, het organiseren van een bruiloft in het buitenland vergt veel inspanning. Gelukkig kunnen deze taken tegenwoordig worden gedelegeerd aan andere professionals. Het belangrijkste is om een onvergetelijk huwelijksfeest en een spannende reis te creëren en te organiseren!

Aanbevolen: