Hoe U Uw Voorjaarsvakantie In Het Buitenland Kunt Doorbrengen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Voorjaarsvakantie In Het Buitenland Kunt Doorbrengen
Hoe U Uw Voorjaarsvakantie In Het Buitenland Kunt Doorbrengen

Video: Hoe U Uw Voorjaarsvakantie In Het Buitenland Kunt Doorbrengen

Video: Hoe U Uw Voorjaarsvakantie In Het Buitenland Kunt Doorbrengen
Video: 17 ОТТЕНКОВ БАЙДЕНА. Курс ДОЛЛАРА на сегодня. НЕФТЬ.ЗОЛОТО.VIX.SP500. Курс РУБЛЯ. 27.04.21 2024, Mei
Anonim

De lente is een geweldige tijd om naar het buitenland te reizen. Profiteer van de kindervakantie, ga op vakantie en ga samen met je zoon of dochter op een spannende reis. In tien dagen rust heb je tijd om veel interessante dingen te zien, en de ontvangen indrukken zullen enkele maanden aanhouden.

Hoe u uw voorjaarsvakantie in het buitenland kunt doorbrengen
Hoe u uw voorjaarsvakantie in het buitenland kunt doorbrengen

Noodzakelijk

  • - buitenlandse paspoorten;
  • - Verzekeringsbeleid.

instructies:

Stap 1

Eind maart is heel geschikt voor educatieve reizen naar Europa. Ga op een bustour die je de mogelijkheid geeft om meerdere Europese hoofdsteden tegelijk te bezoeken. Of u kunt samenkomen op een kleine reis naar de meest interessante plekken in één land. In het voorjaar is het hoge toeristenseizoen nog niet begonnen en is de opwinding van het nieuwe jaar al voorbij. U kunt dus niet alleen probleemloos een tour kopen of tickets boeken, maar ook aanzienlijk geld besparen door gebruik te maken van seizoenskortingen.

Stap 2

Kinderen die op de vooravond van Kerstmis de kerstman niet hebben bezocht, kunnen lente-Finland worden getoond. Er is hier op elk moment van het jaar genoeg entertainment en het zal niet alleen interessant zijn voor kinderen, maar ook voor tieners. Om uw vakantietijd nuttig te maken, moet u zeker een bezoek brengen aan het wetenschappelijk amusementscentrum Eureka - hier kunt u historische kostuums passen, experimenten uitvoeren en uzelf als trainer uitproberen. Vergeet het pretpark Linnamäki in het centrum van Helsinki niet, evenals het beroemde waterpark in de buitenwijken. En kies voor je verblijf één van de gezellige familiehotels, waar alles voorzien is voor jonge reizigers en hun ouders.

Stap 3

Kinderen zullen evenzeer geïnteresseerd zijn in Zweden. Het is een aanrader om hier met het hele gezin te reizen. Als je student jongere broers en zussen heeft, neem ze dan allemaal mee - ze zullen zich niet vervelen. Een van de must-see punten is het Junibacken Fairy Tale Reserve. Hier kun je de helden van kinderboeken ontmoeten die tot leven zijn gekomen, en in het café bereiden ze snoep volgens echte fantastische recepten.

Stap 4

Oudere kinderen zullen niet van speelgoed houden, maar van echte koninklijke paleizen - er zijn er ongeveer een dozijn in Stockholm. Mis de Vikingstad en het Aquarium Maritime Museum niet. Zo'n rust is niet alleen amusement, maar ook een uitstekend en zeer interessant alternatief voor schoolgeschiedenis en biologielessen.

Stap 5

Ook in Disneyland Parijs kun je je prima vermaken. Het is beter om er de hele dag heen te gaan, het zal veel tijd kosten om alle attracties te verkennen. Slenter door het lente-Parijs, ga aan een tafel zitten in een straatcafé, rijd op een oude draaimolen in het park. En in plaats van de Eiffeltoren te bestormen, kunt u een kijkje nemen in een van de plaatselijke musea of de première in de Grand Opera - een cultureel programma is niet alleen nodig voor kinderen, maar ook voor volwassenen.

Aanbevolen: