Hoe 33 Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe 33 Jaar Te Vieren
Hoe 33 Jaar Te Vieren

Video: Hoe 33 Jaar Te Vieren

Video: Hoe 33 Jaar Te Vieren
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Er is een bijgeloof onder de mensen dat zegt dat de vervulling van 33 jaar niet gevierd kan worden. Op deze leeftijd stierf Christus in verschrikkelijke pijn voor alle menselijke zonden. De kerk raadt echter af om 33 jaar niet te vieren.

Hoe 33 jaar te vieren
Hoe 33 jaar te vieren

Feest in de stijl van "We are 18"

Het feest zal in dit geval worden gewijd aan die korte periode waarin de jarige en zijn gasten 18 jaar oud waren, dat wil zeggen, de bloei van vitaliteit en energie. Voor een vakantie kun je het beste een slogan bedenken, bijvoorbeeld "We zijn altijd 18 in lichaam en ziel" of "We zijn altijd 18 in onze ziel." Gasten dienen zich te kleden zoals in de mode was op het moment dat ze meerderjarig werden. Ook muziek en interieur worden thematisch geselecteerd. U kunt bijvoorbeeld een slinger maken van antediluviaanse mobiele telefoons. Bovendien kunnen diskettes of Kodak-filmspoelen werken. Voor entertainment kun je een soort quiz bedenken over de kennis van die tijd of die games en entertainment kiezen die in die tijd vooral populair waren.

Partij "33"

Het is logisch dat op zo'n vakantie alles om deze cijfers draait. Ze versieren de kamer. "33" kan uit papier worden geknipt, elektrische slingers kopen, ballonnen aan de muren bevestigen. Met deze nummers kunnen gasten gedenkwaardige souvenirs of alleen details krijgen. Bijvoorbeeld petten of T-shirts. Hoe meer van deze nummers op de vakantie, hoe leuker het zal zijn. Bijvoorbeeld drieëndertig gerechten, drieëndertig drankjes of drieëndertig boeketten. Entertainment voor gasten kan ook worden geselecteerd onder verwijzing naar een bepaald aantal.

Drieëndertig jaar oud retro feest

Je kunt een feest geven in de stijl van het tijdperk waarin de jarige werd geboren. Tegelijkertijd wordt er gebruik gemaakt van historisch decor, de passende muziek en kleding uit die tijd gekozen. Een amusementsprogramma kan worden gemaakt met verwijzing naar de plaats waar de jarige is geboren, of naar de beroepen van zijn ouders.

Verjaardag in filmstijl

Er wordt bijvoorbeeld een film geselecteerd die is uitgebracht in het geboortejaar van de jarige. Het wordt als basis genomen voor de hele vakantie. In 1981 werden bijvoorbeeld beroemde films opgenomen als "Carnival", waarin Irina Muravyova speelde, of "The Adventures of Sherlock Holmes and Dr. Watson". Films als deze kunnen perfect zijn voor een vakantiescenario. De held van de gelegenheid kan worden weergegeven in het beeld van Sherlock Holmes, en zijn soulmate (indien aanwezig) of beste vriend - in de stijl van Dr. Watson. Het script is zo bedacht dat de gasten de zaak van de verdwijning van het jeugdelixer zouden onderzoeken.

Carnavalsfeesten kunnen ook heel leuk zijn als er optredens van zangers en dansers zijn. Je kunt wedstrijden maken voor jongleren of het spreken van tongbrekers met noten op je wangen.

Aanbevolen: