Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kazan

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kazan
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kazan

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kazan

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In Kazan
Video: Vakantie (2019) Film 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de komende wintervakantie denkt bijna iedereen na over waar oudejaarsavond door te brengen. Je kunt het nieuwe jaar in Kazan vieren, zodat de vakantie vooral gedenkwaardig is. Het is voldoende om een plaats en een bedrijf te kiezen.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kazan
Hoe het nieuwe jaar te vieren in Kazan

instructies:

Stap 1

Huur een chalet op het grondgebied van het recreatiecentrum van het Glubokoe-meer. U kunt de klok rond stoelen reserveren en aanvullende informatie krijgen door te bellen naar 55-78-747 of 55-78-777. Het restaurant van het recreatiecentrum biedt u een feestelijk menu en een betoverende show met medewerking van vooraanstaande Kazan-kunstenaars. Spannende avonturen voor meerdere nieuwjaarsdagen zullen uw kinderen verrukken, zoals wandelingen in de frisse lucht, winterplezier, zwemmen in het zwembad.

Stap 2

Houd je van luidruchtige gezelschappen, vier dan nieuwjaar in een van de vele restaurants of cafés in Kazan. U kunt kiezen voor een restaurant dat op oudejaarsavond voor een vast bedrag niet alleen heerlijke gerechten van chef-koks, cocktails of alcohol aanbiedt, maar ook spannende showprogramma's, disco's, carnavalsfeesten, musicals en optredens van bekende Tataarse artiesten. Voor de catalogus en beoordeling van alle restaurants en cafés in Kazan, zie de website

Stap 3

Vier het nieuwe jaar in de sauna met een gezellige vriendengroep. Tijdens een vakantie bieden bijna al dergelijke etablissementen de hele dag diensten. Naast het stoombad wordt u entertainment aangeboden: karaoke, biljart, een bar, een zwembad. Het enige nadeel van zo'n nieuwjaarsfeestje is dat je zelf voor de nieuwjaarstafel zal moeten zorgen. Hoewel ze bijvoorbeeld in de sauna "Glamour" (Pobedystraat, 19) aanbieden om tegen een extra vergoeding vakantietraktaties te bereiden.

Stap 4

Ga vieren weg van de drukte van de stad. In het skigebied Kazan kunt u genieten van de frisse lucht. Informatie over de restaurants van het sportcomplex en hotelreserveringen tijdens vakanties is te vinden op de pagina's van de site https://ski-kazan.ru. Je viert het nieuwe jaar in een van de restaurants van het resort, gelegen op de helling van de berg, waar je na een spannende afdaling naar toe gaat.

Aanbevolen: