Hoe Versier Je Een Herfstbal?

Inhoudsopgave:

Hoe Versier Je Een Herfstbal?
Hoe Versier Je Een Herfstbal?

Video: Hoe Versier Je Een Herfstbal?

Video: Hoe Versier Je Een Herfstbal?
Video: Hoe moet je meisjes versieren? (tutorial) 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de traditionele herfstbal bijzonder succesvol is, moet het script zorgvuldig worden doordacht. Hoe begint het feest, wat voor muziek zal het begeleiden, hoe wordt de zaal aangekleed en welke outfits moeten de aanwezigen dragen.

Hoe versier je een herfstbal?
Hoe versier je een herfstbal?

instructies:

Stap 1

Herfstballen worden zowel in kleuterscholen, scholen en universiteiten als in andere instellingen gehouden waar dergelijke culturele tradities worden gewaardeerd en geëerd. Dienovereenkomstig, op welke plaats de vakantie wordt gehouden, moeten dergelijke worden gemaakt en versieringen ervoor.

Stap 2

Versier de kleuterschoolbal met gele, rode boombladeren, die kunnen worden vastgemaakt met spelden, dunne naalden, paperclips aan de gordijnen, muren van de kamer waar het feest zal plaatsvinden. Hang kleurrijke ballonnen op waar kinderen dol op zijn. Het is raadzaam om alle decoraties voor de vakantie te selecteren die bij de herfstkleuren passen - oranje, goud, rood, geel, lichtbruin. Het wordt elegant als je een paneel maakt met kindertekeningen van de leerlingen van de tuin, toepassingen rond het thema herfst. Zo'n paneel kan aan een van de wanden van de balzaal worden gehangen.

Stap 3

Schoolkinderen zijn dol op herfstballen. Adviseer schoolmeisjes om zich te kleden in balzaaljurken uit de 17e en 18e eeuw, toen dergelijke ballen vooral werden vereerd. Jongeren moeten, indien mogelijk, gekleed gaan in rokjassen, geklede jassen, militaire uniformen. Dat wil zeggen, ook volgens de balzaalmode van de afgelopen eeuwen. Muziek op het festival is alleen klassiek. Voorafgaand aan het bal is het raadzaam om masterclasses voor schoolkinderen te geven in de kunst van het dansen van wals, polonaise, mazurka en andere klassieke soorten dans.

Stap 4

Er kunnen veel scenario's zijn voor een herfstbal. Nodig een host uit voor het bal van je feestbureau. Voor het script dat hij voorstelt, moet je de bal versieren. Mogelijk hebt u een muurkrant nodig over de feestdag, hoe deze wordt gehouden en welke regels er zijn om deze in te voeren. Kies de koningin van de herfstbal, kleed je aan in een lange vloeiende jurk in felle kleuren en een krans van gele bladeren en lijsterbes op haar hoofd.

Stap 5

Herfstballen zijn versierd met trossen lijsterbes, viburnum, papieren slingers, boeketten met gedroogde heldere bloemen, ballonnen in verschillende vormen en een compositie daarvan. Je kunt tijdens de vakantie vuurwerk, heldere confetti, glitters gebruiken. Hang elektrische slingers gemaakt in de vorm van bloemen in de kamer. Hang op het podium een regengordijn van dun glinsterend klatergoud. Het kleurenpalet voor kerstversieringen moet herfstachtig zijn.

Aanbevolen: