Zo Vier Je Een Housewarming

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Housewarming
Zo Vier Je Een Housewarming

Video: Zo Vier Je Een Housewarming

Video: Zo Vier Je Een Housewarming
Video: Ajitha House warming || Dublin || Ireland 2024, April
Anonim

Eerder werd aangenomen dat als je de housewarming niet viert, de brownie de eigenaren als hebzuchtig zal beschouwen en een hekel aan ze zal hebben. En nu geloven veel mensen dat als je geen wandeling maakt ter ere van de housewarming, je problemen kunt verwachten met een nieuw huis. Daarom rijst een zeer dringende vraag: hoe de viering te houden?

Zo vier je een housewarming
Zo vier je een housewarming

instructies:

Stap 1

Maak een lijst van alle dingen die je moet doen ter voorbereiding van een housewarming party. Het moet worden gebundeld in een kolom, waar de belangrijkste en tijdrovende taken bovenaan staan (bijvoorbeeld eten koken en schoonmaken staat bovenaan de lijst, en ballonnen kopen voor een vakantie staat eronder).

Stap 2

Stuur een uitnodiging naar gasten. Dit kan telefonisch worden gedaan, maar het is beter om op een ansichtkaart te schrijven, nadat deze oorspronkelijk is ontworpen. Geef in de uitnodiging de exacte datum, tijd en plaats van de vakantie aan.

Stap 3

Doe de schoonmaak de dag voor het feest in je nieuwe huis. Aangezien housewarming-gasten uw hele nieuwe huis willen bekijken, moet er in alle ruimtes worden schoongemaakt. Besteed speciale aandacht aan transparante of fonkelende items (vuil of stof op de spiegel of het glas zal zeer opvallen).

Stap 4

Eten bereiden of bestellen. Om ervoor te zorgen dat je tijd hebt om te koken, maar je lekkernijen vers te houden, moet je dit ruim van tevoren doen. Controleer of er 4 voldoende servies en bestek is voor alle gasten. Zorg er ook voor dat uw gasten een plek hebben om te zitten. Als er weinig meubels in huis zijn, kun je op de grond zitten, maar zorg ervoor dat de gasten geen ongemak voelen, waarvoor je een zacht en schoon tapijt legt, kussens en voetenbankjes legt.

Stap 5

Direct voor de komst van de gasten de tafel dekken (je kunt er zelfs meteen lichte snacks en drankjes in zetten), muziek aanzetten en de verlichting dimmen (kaarsen of lampen).

Stap 6

Ontmoet de gasten. Als ze elkaar niet kennen, kun je ze het beste aan elkaar voorstellen. U mag gasten niet meteen leiden om de woning te inspecteren als zij niet de wens daartoe kenbaar hebben gemaakt. Het beste van alles is dat je ze naar de tafel kunt brengen, waar je ze drankjes en snacks kunt aanbieden. Nadat de gasten een beetje verzadigd zijn, laat je ze je nieuwe huis zien of vraag je iemand anders dat te doen, terwijl je zelf warme gerechten op tafel zet.

Aanbevolen: