Hoe Organiseer Je Een Alumni-ontmoetingsdag

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Alumni-ontmoetingsdag
Hoe Organiseer Je Een Alumni-ontmoetingsdag

Video: Hoe Organiseer Je Een Alumni-ontmoetingsdag

Video: Hoe Organiseer Je Een Alumni-ontmoetingsdag
Video: Alumni 2024, April
Anonim

Alumnibijeenkomsten zijn inmiddels een culturele traditie geworden. Met een bepaalde frequentie komen degenen die samen op school of aan het instituut hebben gestudeerd, bij hen samen. Als die datum al nadert en je de taak hebt om een alumniontmoetingsdag te organiseren, dan is het tijd om in actie te komen!

Hoe organiseer je een alumni-ontmoetingsdag
Hoe organiseer je een alumni-ontmoetingsdag

instructies:

Stap 1

Afhankelijk van hoeveel jaar er sindsdien zijn verstreken en of je afstudeerdatum rond is, bepaal je hoe plechtig het kan zijn. In het geval dat er wat tijd verstreken is en de datum geen jubileum is, kunt u uw bijeenkomsten met vrienden organiseren in een café of een klein gezellig restaurant, waar u de gelegenheid krijgt om te kletsen en te dansen. U kunt binnen de muren van uw thuisschool of -instituut een jubileumbijeenkomst starten en uw docenten en docenten daarvoor uitnodigen. 25 en zelfs 50 jaar lang kun je alle afgestudeerden van hetzelfde jaar en dezelfde opleiding bij je verzamelen.

Stap 2

Hoe eerder je begint met voorbereiden, hoe beter. Probeer in ieder geval al je klasgenoten, degenen die een telefoon hebben, zo snel mogelijk te bellen. Zoek een lijst van uw klas of groep en zoek naar out-of-reach op sociale media. Bied ze een specifieke datum voor de vergadering aan en pas deze aan als er veel verzoeken zijn om uit te stellen naar een voor de meerderheid geschiktere datum.

Stap 3

Nadat je een datum hebt bepaald, bezoek je de school, praat je met de leraren en bespreek je de mogelijkheid om hen te ontmoeten binnen de muren van je alma mater. Zodra u akkoord bent gegaan, stelt u uw vrienden op de hoogte van de uiterste datum en vraagt u hen om hun deelname aan de vergadering te bevestigen. Overleg met vrienden, lees recensies op internet, kies een geschikt restaurant of café zodat je er met z'n allen comfortabel kunt passen. Bestel hem voor deze datum.

Stap 4

Maar een restaurant of café is helemaal niet nodig. De ontmoeting kan nog informeler zijn als een van de klasgenoten haar zijn huis, of liever een gezellige binnenplaats, geeft. In de zomer is het zelfs beter om in een benauwde en rokerige kamer te zitten.

Stap 5

Denk na over het programma van uw vergadering, bepaal het thema. Als u in uw jeugd gemeenschappelijke hobby's had - u bent bijvoorbeeld allemaal gaan wandelen of sporten, dan kunt u enkele muurkranten of herinneringen maken die door deze onderwerpen zijn verenigd.

Stap 6

Als u tijdens uw wandelingen graag op de gitaar zong, zorg er dan voor dat deze bij uw vergadering aanwezig is - als het restaurant volledig is besteld, kunt u naar hartelust meezingen. Haal de muziek voor de avond op - op internet kun je bijna alle nummers downloaden die klonken op het moment dat je studeerde. Bereid een videopresentatie voor - veel restaurants hebben nu projectoren. Als het er niet is, kunt u het materiaal van tevoren bestellen en brengen.

Stap 7

Maak een inschatting van de vakantie, waarbij u naast de dinerkosten ook rekening houdt met de middelen voor het huren van een restaurant, apparatuur, cadeaus en bloemen voor docenten. Voor de vergadering kunt u een professionele fotograaf bestellen die echt interessante foto's zal maken. Houd in dit geval in de kostenraming rekening met de vergoeding voor zijn arbeid en de productie van kopieën van foto's op digitale media.

Aanbevolen: