Waar En Hoe Is De "Food" Vakantie In Moskou

Waar En Hoe Is De "Food" Vakantie In Moskou
Waar En Hoe Is De "Food" Vakantie In Moskou

Video: Waar En Hoe Is De "Food" Vakantie In Moskou

Video: Waar En Hoe Is De
Video: Great Dry Guppy Food 2024, April
Anonim

Op 25 augustus 2012 werd in Moskou, in Gorky Park, voor de tweede keer het evenement "Food" gehouden. Het evenement werd georganiseerd door het tijdschrift Afisha-Food, dat zijn lezers kennis laat maken met de principes van de nieuwe gastronomie.

Waar en hoe is de vakantie
Waar en hoe is de vakantie

In het park werden verschillende podia georganiseerd, waar de beste grootstedelijke chefs hun kunsten lieten zien. Masters deelden graag met bezoekers de geheimen van het bereiden van heerlijke gerechten tijdens masterclasses die in het park werden georganiseerd. Het evenement werd bijgewoond door winnaars van huisreceptenwedstrijden, auteurs van kookboeken, beroemde bloggers. In de afdeling van de gastronomische collegezaal waren zeldzame boeken over verschillende lekkernijen te vinden.

Op speciale beurzen van het festival werden biologische producten verkocht: Altai-honing, Chinese thee, plantaardige oliën, vogelkersmeel, Siberische kruiden en andere medicinale producten. Russische boeren presenteerden ook een breed scala aan producten aan Moskovieten. Naast producten werd voorgesteld om gerechten van verschillende merken en alle benodigde apparatuur voor de keuken te kopen. Het evenement ging gepaard met muzikale scènes voor volwassenen en kinderen.

Meer dan 11.000 mensen woonden de "Food" -vakantie bij, velen van hen slaagden er niet alleen in om de voortreffelijke creaties van de culinaire meesters te bewonderen, maar ook om ze te proeven. Bovendien heeft de communicatie met interessante mensen die van koken hun levenswerk hebben gemaakt, veel aangename indrukken op de gasten van het evenement gebracht.

Tickets voor het festival werden verkocht voor 800 roebel, ze konden vooraf via internet worden besteld op de officiële website van de "Food" -vakantie en andere bronnen - bijvoorbeeld ticketmix.ru. U kunt op de feestdag ook een kaartje kopen bij de ingang van het park. Evenementenorganisatoren raden nog steeds aan om dit van tevoren te doen om wachtrijen en de mogelijkheid van te veel betalen te voorkomen.

De gemakkelijkste manier om Gorky Park te bereiken is met de metro, uitgang - station Park Kultury of station Oktyabrskaya Koltsevaya.

De traditie van het organiseren van het "Food" Festival begint met groot succes wortel te schieten in de hoofdstad, dus het lijdt geen twijfel dat het evenement volgend jaar ook zal worden georganiseerd. Volg de informatie op de officiële website van de vakantie en geniet van de verdiensten van de nieuwe gastronomie.

Aanbevolen: