Wat Te Doen Op Vakantie In Juni In Moskou

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Op Vakantie In Juni In Moskou
Wat Te Doen Op Vakantie In Juni In Moskou

Video: Wat Te Doen Op Vakantie In Juni In Moskou

Video: Wat Te Doen Op Vakantie In Juni In Moskou
Video: Vlog 02: Wat te doen in Moskou? 2024, April
Anonim

Vakanties, vooral de zomer, zijn altijd een speciale gelegenheid voor vreugde. Er zijn immers zoveel mogelijkheden voor een goed en leuk tijdverdrijf in de zomer. En daarvoor is het helemaal niet nodig om naar de natuur te gaan. Ook in de stad zijn interessante activiteiten te vinden.

Wat te doen op vakantie in juni in Moskou
Wat te doen op vakantie in juni in Moskou

instructies:

Stap 1

Je kunt je tijd niet verspillen aan de vakantie in juni en een wandeling maken in de parken van Moskou. Er zijn een groot aantal van hen in de hoofdstad - Kolomenskoye, Tsaritsyno, Kuzminki, Pokrovskoye-Streshnevo, Sokolniki en vele anderen. Elk van hen heeft zijn eigen amusementsprogramma. U kunt dergelijke wandelingen veilig met uw kinderen maken. De organisatoren zorgen in de regel voor een apart amusementsprogramma voor de jongere generatie.

Stap 2

Optie twee is om op excursie te gaan. Het is geschikt voor zowel degenen die naar Moskou komen voor de vakantie als degenen die altijd in de hoofdstad wonen. Het is immers lang niet altijd mogelijk voor de inwoners van de metropool om tijd te vinden om historische en culturele plekken te bezoeken. Ook al kan zo'n tijdverdrijf heel interessant zijn.

Stap 3

Vergeet niet dat er op de avond van 12 juni een openluchtconcert plaatsvindt op het Rode Plein. Liefhebbers van hedendaagse muziek zullen dol zijn op dit evenement. En aan het einde van het evenement ontvangen de inwoners van de hoofdstad een feestelijk vuurwerk.

Stap 4

Op feestdagen zullen uitgaansgelegenheden, bars, cafés en restaurants natuurlijk op een bijzondere manier hun deuren openen voor bezoekers. Elk van hen heeft al zomeraanbiedingen, zodat u kunt genieten van lichte mixen, sappen en snacks.

Stap 5

Als je geen liefhebber bent van buitenactiviteiten en graag ergens in een schaduwrijk park op het gras wilt gaan liggen, heb je een directe weg naar het Gorky Park van Cultuur en Rust. In 2011 maakte het kantoor van de burgemeester er een rustig recreatiegebied van. Bezoekers krijgen speciale zitpoefs, glad gemaaid gazon, banken, eettentjes en gratis wifi aangeboden. Kortom, hier is nu een paradijs voor liefhebbers van kalme en afgemeten rust.

Stap 6

U kunt zelf een rondleiding door de stad regelen. Om dit te doen, hoeft u alleen maar op een tram, bus of trolleybus te stappen en alle kanten op te gaan. Op vakantie is zo'n kennismaking met de stad het handigst. Dit komt doordat er geen files zijn. Dit betekent dat u volop kunt genieten van het uitzicht op het oude Moskou in het centrum en nieuw - in woonwijken.

Aanbevolen: