Wat Te Doen Buiten Tijdens De Vakantie

Wat Te Doen Buiten Tijdens De Vakantie
Wat Te Doen Buiten Tijdens De Vakantie

Video: Wat Te Doen Buiten Tijdens De Vakantie

Video: Wat Te Doen Buiten Tijdens De Vakantie
Video: 25 DINGEN die je THUIS kan doen in DE VAKANTIE! 🌞 2024, Mei
Anonim

De winter behaagt soms met zonnige mooie dagen. Het is goed als deze dagen op nieuwjaarsvakanties of in het weekend vallen. In plaats van thuis tv te zitten kijken, kun je je vermaken in de natuur. Er zou een verlangen zijn, maar er zijn genoeg opties om de dag door te brengen.

Wat te doen buiten tijdens de vakantie
Wat te doen buiten tijdens de vakantie

1. Schaatsen of skiën. Zo'n actieve rust is al traditioneel geworden. Als je het schaatsen nog niet onder de knie hebt, is het tijd om het te leren. De keuze van schaatsen moet worden behandeld als de keuze van winterschoenen - probeer schaatsen op een wollen sok. Beweeg tijdens het passen uw benen terwijl u staat - de voet mag niet heen en weer lopen in de laars. De toegestane ruimte tussen de grote teen en de teen van de laars mag niet groter zijn dan 1 cm.

Haast je niet om meteen het ijs op te gaan. Skate thuis of buiten op vertrapte sneeuw. Laat je door iemand die dicht bij je staat je verzekeren, met je handen op armlengte voor je uit. Probeer te gaan zitten, hef uw benen afwisselend op, buig naar rechts en naar links. Laat de spotter je in elke positie een paar seconden loslaten.

Als je eenmaal leert hoe je kunt balanceren zonder ondersteuning, begin dan te leren vallen. Om blessures in de beginfase van de training te voorkomen, moet u bescherming inslaan - op de verkoopafdeling van rolschaatsen, kniebeschermers, elleboogbeschermers, polsbandjes, enz. Houd er rekening mee dat je dit allemaal op winterkleding zult dragen - een jas en een geïsoleerde broek, dus kies de juiste maat van de bevestigingsriemen.

Als u voelt dat u gaat vallen, strek dan uw armen of benen niet naar voren als ondersteuning - u kunt een ontwrichting of breuk krijgen. Het is noodzakelijk om te vallen, gehurkt en tegelijkertijd lichtjes opzij te buigen. De benen moeten tijdens het skaten altijd licht gebogen zijn op de knieën.

Laat je bij het kiezen van de lengte van de ski's leiden door je lengte plus de afstand van de elleboog tot de vingertoppen. Skistokken in de klassieke versie moeten uw arm reiken die bij de elleboog is gebogen (of tot het bovenste deel van het borstbeen, als u ski's kiest om te hardlopen). Let op de inkepingen op de zolen van de ski's - voor klassiek lopen moeten de inkepingen dwars zijn en voor skatestijl - schuin.

De skitraining kan worden gestart in het bos, waar de skipiste al is betreden. Als je met het hele gezin gaat rijden, moet je niet dicht bij elkaar komen. Om letsel aan de punt van de skistokken te voorkomen, moet de afstand tussen degenen die op de baan lopen minimaal één meter zijn.

Downhill of hill afdaling kan gevaarlijk zijn om te skiën. Het is belangrijk om te onthouden dat tijdens de afdaling de benen op de knieën moeten worden gebogen, het lichaam iets naar voren wordt gekanteld en de stokken naar achteren worden gericht en met de ellebogen tegen het lichaam worden gedrukt.

2. Een vakantie voor iedereen. Massa-festiviteiten worden als niet minder actieve rust beschouwd. Ontdek het talent van een organisator en filantroop - organiseer bijvoorbeeld een nieuwjaarsfeest voor de kinderen in uw tuin.

Verzamel een groep gelijkgestemde mensen, huur kostuums en muziekuitrusting. Schrijf een script voor een feestdag, wijs rollen toe of zoek op internet naar kant-en-klare scripts.

Print en hang kleurrijke aankondigingen vooraf bij de ingang: op die en die dag, op zoveel uren, is er een feestdag, de toegang is gratis. Je kunt alle bereidwillige ouders overhalen om financieel bij te dragen en dezelfde kleine cadeautjes of snoepjes voor de kinderen te kopen.

3. Fotosessie of filmen. Kostuums en nieuwjaarsattributen kunnen van pas komen bij een leuke fotoshoot of video-opname in het bos. Met verkleedpartijtjes kun je een heel sprookje op de camera spelen. En voor een geweldige fotoshoot kun je kerstversieringen, klatergoud en massieve letters van gekleurd karton inslaan.

Als de sneeuw plakkerig is, kun je proberen zoiets als een troon te boetseren voor bijvoorbeeld een fotoshoot in de stijl van de Sneeuwkoningin. Om de creatie lang te behouden, giet je deze tijdens het beeldhouwen voorzichtig met water uit een fles.

Als grap kun je een collage maken. Heb je ooit gezien hoe de gedachten of woorden van personages in strips worden getekend? Teken een soortgelijke cirkel op een wit Whatman-papier met onderaan een driehoek en schrijf er in blokletters iets leuks op. Maak foto's met je "gedachten" in de hand en maak een passende gezichtsuitdrukking of pose.

Aanbevolen: