Hoe Het Jaar Van De Haan Te Vieren?

Hoe Het Jaar Van De Haan Te Vieren?
Hoe Het Jaar Van De Haan Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Haan Te Vieren?

Video: Hoe Het Jaar Van De Haan Te Vieren?
Video: Hellegat - Full Movie 2024, April
Anonim

Om het symbool van 2017, de Vuurhaan, te sussen, proberen velen de "wensen" van de patroonheilige te vervullen. Een van de eerste vragen van gewone mensen is hoe en wat het jaar van de Haan 2017 te vieren?

Hoe het jaar van de Haan 2017 te vieren?
Hoe het jaar van de Haan 2017 te vieren?

Het symbool van het jaar 2017 is een groot voorstander van warme kleuren: rood, goud, bordeaux, geel. Daarom is het noodzakelijk om deze kleuren in de outfit te combineren, niet alleen van het schonere geslacht, maar ook van de sterke. Meisjes wordt aangeraden om op een magische avond een outfit aan te trekken, waarbij de figuur eruitziet als een glas of een zandloper; in de jurk moet er asymmetrie zijn in de mouwen, in de zoom of in de peplum. Van de stoffen is het beter om de voorkeur te geven aan organza, zijde en satijn en niet meer dan 2 soorten stof te combineren bij het naaien.

Het beeld van een vrouw op oudejaarsavond mag niet te streng zijn, maar ook niet schokkend. De haan houdt niet zo van diepe halslijnen en jurken van transparante stof. De beste optie voor oudejaarsavond is een lichte cocktailjurk in rood, goud of pasteltinten, aangevuld met een product gemaakt van bont en sieraden gemaakt van natuurlijke of kunstmatige parels of goud. Voor een complete look is het beter om schoenen met hoge hakken in een klassieke stijl te kiezen.

Mannen moeten ook volledig bewapend zijn voor het nieuwe jaar 2017. De Vuurhaan houdt niet van alledaagse afbeeldingen, maar je moet je niet te strikt kleden voor de vakantie. In het beeld van mannen moeten drie hoofdkleuren de overhand hebben: grijs, bordeaux en goud, waarvan de combinatie in elke variatie mogelijk is. Voor vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid zijn de beste kledingopties een klassiek jasje of shirt en spijkerbroek, een trui en een formele broek of een vest met een spijkerbroek.

Als u alle vermelde modetrends volgt, zal het nieuwe jaar van de vuurhaan gunstig zijn voor uw acties en acties.

Aanbevolen: