Hoe Besteed Je 1 April?

Inhoudsopgave:

Hoe Besteed Je 1 April?
Hoe Besteed Je 1 April?

Video: Hoe Besteed Je 1 April?

Video: Hoe Besteed Je 1 April?
Video: Hoe worden mensen gecijferd - 1 april 2021 2024, Mei
Anonim

April Fool's Day is een traditie geworden. Deze dag staat in het teken van teder vermaak, met grappen, grappige grappen, themaconcerten, komische films en tekenfilms voor kinderen.

Hoe besteed je 1 april?
Hoe besteed je 1 april?

instructies:

Stap 1

Verzin originele grappen voor je collega's, vrienden, familieleden en kennissen. Vertrouw daarbij op je gevoel voor humor en bepaalde bronnen, zoals humoristische sites, komische films, grappige tv-programma's en grappige verhalen uit het echte leven die je ooit zijn verteld. Denk na over de grap op zo'n manier dat je niemand beledigt en dat het onderwerp van de grap dan met je mee zal lachen.

Stap 2

Bekijk je favoriete komedies. Dit kunt u het beste doen met uw familieleden of vrienden. Met voldoende vrije tijd kun je een soort marathon organiseren, bestaande uit de favoriete films van elke deelnemer. En als je maar één avond hebt, kijk dan tekenfilms, geen films. Denk tegelijkertijd aan je kindertijd. Je zult zien: films kijken die mensen om je heen leuk vinden, is niet minder spannend dan die waar je van houdt. Misschien ontdek je daarna nieuwe eigenschappen in het karakter van mensen die al lang iconisch voor je zijn, en zullen nieuwe vrienden zich van een onverwachte kant voor je openen.

Stap 3

Ga op een cultreis. Koop theaterkaartjes voor een comedyshow of circus. Als er in april een pretpark in jouw stad open is, kun je daarheen gaan. Deze dag moet gevuld zijn met positief en leuk.

Stap 4

Maak een speels cadeau aan je geliefde. Geloof me, het feit dat hij op deze dag geen cadeau verwacht, zal het plezier van het ontvangen van een cadeau vergroten. Het cadeau moet passen bij het thema van 1 april. Het kan een grappenbal zijn, een grappige knuffel of een cartoon die door een kunstenaar is geschilderd op basis van een foto van je partner.

Stap 5

Zorg voor een goed humeur. Op 1 april moet een sfeer van onbezorgd plezier heersen, niet alleen op kantoor en thuis, maar ook in je ziel. Vergeet de huidige problemen en zorgen voor minstens een dag en voel je als een kind.

Aanbevolen: