Hoe Besteed Je Het Afstuderen Van De 9e Klas?

Inhoudsopgave:

Hoe Besteed Je Het Afstuderen Van De 9e Klas?
Hoe Besteed Je Het Afstuderen Van De 9e Klas?

Video: Hoe Besteed Je Het Afstuderen Van De 9e Klas?

Video: Hoe Besteed Je Het Afstuderen Van De 9e Klas?
Video: Hoe u uw lengte te verhogen? Teeltwijze Kutsay ALEXANDER 2024, Maart
Anonim

Prom is een once-in-a-lifetime vakantie. Algemeen secundair onderwijs genoten. En al achter de ongeleerde lessen, grappige veranderingen en schoolgrappen. Velen zullen studenten worden van hogescholen en scholen voor beroepsonderwijs, en degenen die op school blijven, zullen zich volwassenen voelen die al onafhankelijke beslissingen kunnen nemen. Daarom wil ik er vanavond voor zorgen dat alle afgestudeerden alleen maar goede herinneringen hebben.

Hoe besteed je het afstuderen van de 9e klas?
Hoe besteed je het afstuderen van de 9e klas?

instructies:

Stap 1

Meestal wordt het bal volgens het schema gehouden: de eerste is het officiële gedeelte, de tweede is een banket, de derde is een disco en natuurlijk het ochtendgloren. Om ervoor te zorgen dat afgestudeerden zich niet vervelen, moet u vooraf een individueel scenarioplan ontwikkelen. Het kan een afstudeerfeest zijn op een boot of buiten. Of zelfs een bal in het paleis. Er moet een geluidstechnicus aanwezig zijn op de vakantie, want geen enkel afstudeerfeest is compleet zonder muziekprogramma's. De aanwezigheid van een DJ zal de vakantie versieren en jeugdig maken. Besteed speciale aandacht aan de selectie van de gastheer, want hij zal de toon zetten voor dit evenement. Foto- en videofilmdiensten zullen ook geschikt zijn, omdat de herinneringen aan het afscheid van school in de herinnering van afgestudeerden moeten blijven.

Stap 2

Het officiële gedeelte. Alle kinderen wachten op het moment dat ze het podium mogen betreden en een certificaat mogen ontvangen. Verleng dit moment voor hen. Maak hiervoor een aanvulling op de bal. Kortom, vóór de vakantie verzamelen afgestudeerden zich op het schoolplein, waar al een groot aantal toeschouwers is. Speel ceremoniële muziek voor de "oude" leerlingen om voor de school in een rij te gaan staan. Daarna zou een wals moeten klinken - alle afgestudeerden dansen en het publiek bewondert mooie koppels, kapsels en gezichten. Het is raadzaam om een choreograaf te betrekken bij de voorbereiding van het dansnummer. En zorg ervoor dat u dit deel van de vakantie zonder woorden doorbrengt. Alleen dans en muziek. Nodig na het uitvoeren van het dansnummer de negendeklassers uit om naar school te gaan, gevolgd door gasten. En dan kun je beginnen met het plechtige deel van het bal.

Hoe besteed je het afstuderen van de 9e klas?
Hoe besteed je het afstuderen van de 9e klas?

Stap 3

Een banket is een belangrijk onderdeel van een feest zoals een afstudeerfeest. Dit is de eerste officiële gebeurtenis in het leven van kinderen. Het banket moet worden gekenmerkt door uitstekend eten, goede service en, natuurlijk, plechtigheid. Bespreek het menu zeker vooraf op het oudergesprek. Vleeshapjes, gewone salades, julienne en vlees met een bijgerecht gaan goed, omdat gastronomische salades en vis meestal onaangeroerd blijven op de tafels van afgestudeerden. Van drankjes is het beter om de voorkeur te geven aan fruitdrank, het verwijdert de dorst goed en is niet duur. De tafel moet niet vet zijn voor de maag van de tiener.

Stap 4

Disco zal elke jeugdvakantie versieren. Een ervaren DJ, een enorm repertoire aan muziek, geluids- en lichtapparatuur, moderne hits uit discotheken - het kan allemaal op school worden geregeld. Zorg ervoor dat de kinderen haar pas in de vroege ochtend willen verlaten. En je kunt je afstudeeravond afsluiten door de ochtendgloren te ontmoeten.

Aanbevolen: