Hoe Besteed Je 1 Mei?

Inhoudsopgave:

Hoe Besteed Je 1 Mei?
Hoe Besteed Je 1 Mei?
Anonim

May Day is een van de meest geliefde feestdagen van de mensen. De zon in mei warmt al bijna op als de zomer, en de staat biedt mensen verschillende gezamenlijke weekenden aan, die iedereen op zijn eigen manier doorbrengt. Over het algemeen is alles bevorderlijk voor actieve en zorgeloze rust.

Hoe besteed je 1 mei?
Hoe besteed je 1 mei?

instructies:

Stap 1

Helaas is de lange traditie van het vieren van de feestdag met een demonstratie vergeten te worden. Maar veel bedrijven en publieke organisaties gaan nog steeds de straat op om de lente te begroeten. Je kunt je bij hen aansluiten en, zo niet in een slanke, maar geïnspireerde zuil, door de pleinen lopen met vlaggen en felgekleurde ballonnen.

Stap 2

Een andere traditie is om deze vakantie in de natuur door te brengen. Vreugdevuren, kebab, badminton op jong gras en de algemene gezelligheid maken het weekend bijzonder. Ondanks dat dit een feestdag van lente en arbeid is, is het helemaal niet nodig om in je favoriete datsja te werken. Neem liever tenten mee, een gitaar, meer eten, breng de dag zo leuk mogelijk door. Wees voorzichtig met het vuur, denk aan de brandveiligheidsregels.

Stap 3

Velen vertrekken in de meivakantie, profiterend van de lange weekenden, naar warme landen. Dit is vooral gerechtvaardigd als ons weer regenachtig en bewolkt is. Tegelijkertijd kunt u zich aansluiten bij de overzeese tradities en gebruiken. Tegenwoordig verzamelen ze bijvoorbeeld op Sicilië weidemadeliefjes, die volgens de legende geluk brengen. En in Zwitserland planten meisjes een dennenboom voor het raam - gewoon op de feestdag van de lente en arbeid (symbolisch, nietwaar?).

Stap 4

Als het buiten warm is en vreugdevol in je ziel, wil je iets proberen dat je nog nooit hebt gedaan. Begin bijvoorbeeld een soort van extreem onder de knie te krijgen. Of, ten slotte, zorg voor uw gezondheid en bezoek een gespecialiseerd medisch centrum. Haal het meeste uit je weekend.

Stap 5

Ook is 1 mei een goede dag om elkaar beter te leren kennen. Lopen door de stad, flirten en dollen. De vakantie van de lente, wat liefde betekent, moet gevierd worden met een glimlach en een goed humeur. En dan zal Lady Luck zelf naar je glimlachen.

Een warm weekend gewenst!

Aanbevolen: