Hoe Besteed Je 8 Maart?

Inhoudsopgave:

Hoe Besteed Je 8 Maart?
Hoe Besteed Je 8 Maart?

Video: Hoe Besteed Je 8 Maart?

Video: Hoe Besteed Je 8 Maart?
Video: Live Stream, посвященный 8 марта. Обсуждаем необходимость участия Димаша в Carpool Karaoke (SUB) 2024, Mei
Anonim

Internationale Vrouwendag, met de lichte hand van de revolutionaire Clara Zetkin, is stevig in het leven van alle vrouwen in ons land terechtgekomen. Deze vakantie doet mannen onderdompelen in pijnlijke gedachten over geschenken en verrassingen. En de vraag rijst - hoe 8 maart te vieren, zodat deze dag voldoening en vreugde zou brengen.

Hoe besteed je 8 maart?
Hoe besteed je 8 maart?

instructies:

Stap 1

Voor vertegenwoordigers van de sterke helft van de mensheid kan deze verantwoordelijke dag er als volgt uitzien:

Probeer al je zaken op deze dag uit te stellen en wijd het aan je geliefde. Als je kinderen hebt, organiseer dan samen een feestje voor haar. Het zou fijn zijn als je je wapent met een kookboek of advies van vrienden die de dag ervoor weten te koken, zelf het ontbijt klaarmaken en serveren.

Stap 2

Maak je wederhelft voorzichtig wakker en geef haar je cadeau. Je bent iets dat je vrouw al lang wil. Vergeet niet dat de meeste dames van bloemen houden. Bovendien is het snijboeket misschien nog beter te vervangen door een interessante plant in een pot.

Stap 3

Deze dag zou ongebruikelijk moeten zijn. Als een van de opties kun je ervoor kiezen om met het hele gezin de stad uit te reizen, de natuur in. Of naar een familiesportclub, bowlen, sneeuwglijbanen, eindelijk. Over het algemeen kunt u vooraf de locatie van de vakantie bespreken. Vergeet niet je camera mee te nemen. De foto's die op deze dag worden gemaakt, zullen een waardige plaats innemen in de fotokroniek van uw gezin.

Stap 4

De avond kun je thuis doorbrengen; Bedenk in dit geval van tevoren hoe u gaat dineren. Om die dag niet op zoek te gaan naar de juiste producten en geen tijd te verspillen aan koken, probeer je alles wat je nodig hebt thuis te bestellen. Nog makkelijker is het om rustig in een restaurant te zitten, te dansen en een leuk gesprek te voeren. Houd er rekening mee dat het reserveren van een tafel in de spits een problematische handeling is. Dit dient enkele dagen voor de vakantie te worden voorzien. Een leuke verrassing voor je geliefde is een mooie ring, ketting, handtas, etc.

Stap 5

Natuurlijk kun je creatief zijn en een fantastisch vrouwendagscenario bedenken, van duiken ergens in de zuidelijke zeeën tot deltavliegen. Het hangt allemaal alleen van u af, van uw mogelijkheden en voorkeuren. Het belangrijkste is dat je dit met liefde aan je vrouw presenteert.

Stap 6

Wat te doen op deze dag voor die vrouwen die nog geen familieband hebben opgebouwd? Geef jezelf natuurlijk een onvergetelijk cadeau aan je dierbaren. Of veel geschenken, vreugde en een goed humeur.

Stap 7

In bed blijven liggen tot lunchtijd. Doe niet aan styling, niet schilderen, neem je favoriete snoepjes mee naar bed, lees of bekijk de meest interessante films, die werden uitgesteld tot later.

Stap 8

Of omgekeerd, zorg volledig voor jezelf: neem de tijd, neem een geurig bad, doe een manicure, pedicure, breng een masker aan, reinig je gezicht met een scrub, enz. Dit alles kan zowel thuis als in een schoonheidssalon.

Stap 9

Breng de dag door met winkelen voor cadeaus voor jezelf en je beste vrienden. Koop waar je al lang van droomt. Moe en blij, bewonder dit geschenk en geniet van een geslaagde dag. Bezoek die plaatsen waar voorheen niet genoeg tijd was (bioscoop, theater, museum, circus, sportclub, etc.).

Stap 10

Kom op deze dag samen met je vriendinnen en maak er een uitstekend feest van of bijvoorbeeld een culinair feest. Ieder van jullie mag één signature dish meenemen. Geniet, klets en geniet van deze prachtige dag en de gelegenheid om elkaar te ontmoeten.

Aanbevolen: