Hoe Vier Je 1 April Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 1 April Op Het Werk
Hoe Vier Je 1 April Op Het Werk

Video: Hoe Vier Je 1 April Op Het Werk

Video: Hoe Vier Je 1 April Op Het Werk
Video: 1 april grap op mijn werk 2024, April
Anonim

Ondanks dat 1 april al heel lang wordt gevierd als een feestdag van het lachen, is deze dag geen officiële vrije dag. Daarom heb je de mogelijkheid om een dag vol plezier op het werk te vieren met je favoriete team.

Hoe vier je 1 april op het werk
Hoe vier je 1 april op het werk

instructies:

Stap 1

Prank je collega's. Bedenk wat voor soort grap bij de medewerkers van uw bedrijf past. Zoek een paar voorwerpen voor je grappen en probeer 's ochtends tijd te hebben om je plannen uit te voeren, want' s ochtends zijn je collega's het minst alert. Kies die mensen die adequaat kunnen reageren op de rally. Ook mogen grappen niet gemeen of wreed zijn. Vermijd grappen die werknemers in uw organisatie kunnen intimideren. De beste optie zou zijn als je in één keer een grap voor het hele team kunt bedenken. Op deze manier kan iedereen meedoen en zal niemand zich beledigd voelen.

Stap 2

Maak er een gezellig theekransje van. Sweets kan jou en je collega's helpen de stemming te verbeteren en de sfeer op kantoor nog warmer en onbezorgder te maken. Koop een grote, mooie taart, liefst met stripfiguren of sprookjesfiguren erop. U kunt een verrassingstaart bestellen met een ongewone, grappige vorm. Verzamel het hele team en deel de traktatie uit. Onderweg kun je een spel van forfaits regelen. Laat alle arbeiders één item van zichzelf overhandigen aan een gemeenschappelijke zak. Bepaal de leider die het spook één voor één uit de zak moet halen. De eigenaar van het ding moet een anekdote vertellen, een grappig verhaal uit het leven, of het publiek op de een of andere manier aan het lachen maken.

Stap 3

Nodig een clown uit. Als je kantoor niet erg streng is, kun je een komiek uitnodigen om op 1 april te werken. Zijn uiterlijk zal niet alleen uw collega's amuseren, maar hen ook de kans geven om zich weer kind te voelen. Zoek een bedrijf dat dergelijke diensten levert en bespreek vooraf de hoofdlijnen van zijn programma met de kunstenaar. Als de clown niet alleen het thema van de dwazendag kan verslaan, maar ook de sfeer waarin je werkt, zal de stemming van de aanwezigen nog meer toenemen. Vergeet uw idee niet af te stemmen met de directie van uw bedrijf.

Aanbevolen: