Hoe 1 April Op Het Werk Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe 1 April Op Het Werk Door Te Brengen?
Hoe 1 April Op Het Werk Door Te Brengen?

Video: Hoe 1 April Op Het Werk Door Te Brengen?

Video: Hoe 1 April Op Het Werk Door Te Brengen?
Video: Грунтовка развод маркетологов? ТОП-10 вопросов о грунтовке. 2024, April
Anonim

1 april is geen officiële feestdag, wat betekent dat het ook geen vrije dag is. Dit betekent dat je het niet alleen thuis, maar ook op het werk zult moeten vieren. Hoe kun je collega's voor de gek houden, niet beledigend, maar amuserend?

Hoe breng je 1 april door op het werk?
Hoe breng je 1 april door op het werk?

instructies:

Stap 1

Stel de uitvoering van opdrachten van je baas niet uit voor andere dagen. Aangezien 1 april geen vrije dag is, mag het werk niet stoppen. Noch voorbereiding op grappen, noch zij zelf mogen jou en de mensen om je heen lange tijd van het werk afleiden.

Stap 2

Het zal nauwelijks mogelijk zijn om werknemers ervan te weerhouden computers en kantoorapparatuur voor grappen te gebruiken. Maar het is belangrijk om al het mogelijke te doen, zodat de apparatuur niet onomkeerbaar faalt. Probeer bijvoorbeeld een interessante grap met een draadloos toetsenbord. Sluit de ontvanger aan op een vrije USB-poort van de computer van een collega, wiens monitor vanaf je werkplek wordt bekeken. Wanneer hij een teksteditor opent, typt u een zin als 'Hallo, ik ben uw computer' en wist u deze onmiddellijk zodat deze niet in het document blijft staan. Verander de grap niet van grappig in wreed - wie van je collega's zal het leuk vinden als je een draadloos toetsenbord gebruikt om alle tekst te wissen van een document waar al dagen aan gewerkt is. Vergeet niet om de ontvanger later los te koppelen van de poort.

Stap 3

Het hoofd zal de geschilderde muur die na 1 april is achtergelaten niet leuk vinden. Maar in het tijdperk van geavanceerde technologie kan zelfs graffiti virtueel zijn. Met behulp van een kantoorprojector kunt u redelijk realistisch niet alleen inscripties en tekeningen op de muur projecteren, maar zelfs afdrukken van vuile schoenen, die zullen verdwijnen zodra de vakantie voorbij is.

Stap 4

En welke kansen biedt een mobiele telefoon met een voicerecorder-functie voor grappenmakers, vooral in combinatie met geluidsverwerkingsprogramma's! Met behulp van een mobiele telefoon kunt u de schreeuw van een baas, een telefoongesprek met de vaste lijn, een printergeluid, een antivirusalarm en geluiden nabootsen die optreden wanneer bepaalde apparatuur niet goed werkt. Het belangrijkste is om een collega op tijd te waarschuwen dat het alarm vals is, en ze maakten grapjes over hem.

Stap 5

Als er een radiobandrecorder in de werkkamer staat, waarop u naar cassettes of schijven kunt luisteren, en meer nog - geluidsbestanden van een USB-stick, kunt u de radio-uitzending onverwachts laten onderbreken door dank aan het team namens van de baas of zelfs een beroemde acteur. U kunt echter wel een bericht naar een echt radiostation sturen (houd er rekening mee dat het verzenden ervan erg duur kan zijn). En dan zal de presentator een van de medewerkers in de lucht feliciteren, bijvoorbeeld met de geboorte van een drieling.

Stap 6

Breng de eerste april vrolijk en positief door op het werk, zonder te stoppen met platte of beledigende grappen, en dan gaat het hele team 's avonds in een goed humeur naar huis - om 1 april verder te vieren met familie en vrienden.

Aanbevolen: