Hoe 23 Februari Op Het Werk Door Te Brengen

Inhoudsopgave:

Hoe 23 Februari Op Het Werk Door Te Brengen
Hoe 23 Februari Op Het Werk Door Te Brengen

Video: Hoe 23 Februari Op Het Werk Door Te Brengen

Video: Hoe 23 Februari Op Het Werk Door Te Brengen
Video: Стяжка от А до Я. Ровный пол. Тонкости работы. Все этапы. 2024, April
Anonim

Dag van de verdediger van het vaderland is een van de belangrijkste en populaire wintervakanties, die jarenlang wordt beschouwd als de dag van de hele sterke helft van de mensheid. Maar op 23 februari kunnen complimenten en lof worden gezegd, niet alleen aan uw geliefde mannen, maar ook aan degenen die met u in dezelfde onderneming of in hetzelfde bedrijf werken.

Hoe 23 februari op het werk door te brengen
Hoe 23 februari op het werk door te brengen

instructies:

Stap 1

Bedenk eerst of je alle mannen dezelfde geschenken wilt geven (wat de voorkeur heeft, om iemand niet te benadrukken en niet te beledigen), of verschillend (in dit geval moeten ze in dezelfde prijsklasse vallen). Misschien verdeel je ze in kleine belangengroepen? U moet het er tenslotte mee eens zijn dat een fervent visser liever een set mallen als geschenk ontvangt, en geen paraplu. Veel voorkomende geschenken zijn onder meer sportuitrusting (halters, weerstandsbanden, enz.), T-shirts met de naam op de achterkant en het embleem van uw organisatie op de borst, thermosflessen en flacons met coole opschriften, thee- of koffiesets. Als je voldoende geld hebt om cadeaus te kopen, abonnementen te kopen voor het zwembad of de fitnessruimte, de auto-accessoireswinkel of mobiele elektronica.

Stap 2

Wat betreft het felicitatiegedeelte, hier geven veel mensen de voorkeur aan een kleine buffettafel. Probeer een vleugje variatie toe te voegen aan de gebruikelijke stroom van de maaltijd. Zet bijvoorbeeld salades en aspic op tafel, die niet bij iedereen geliefd zijn, maar soldatenpap en stamppot, of organiseer een Gourmet Day met Mediterrane oesters of inktvis.

Stap 3

Bied aan om collega's aan de vooravond van de vakantie "3 dagen mannelijk geluk" te bezorgen. Ontwikkel en lees een charter voor waarmee je bijvoorbeeld je mannelijke collega's tijdens deze dagen een succesvolle deal kunt vieren met een biertje in een bar om de hoek, domino spelen tijdens de lunch en geen dresscode op vrijdag. Verzin aanstootgevende, ludieke charterteksten, print deze uit en geef ze aan collega's.

Stap 4

Tegenwoordig is het in bedrijven en organisaties zeer zeldzaam om een tentoonstelling van kindertekeningen te zien. Het is tijd om het te repareren. Kondig een maand voor de vakantie een wedstrijd aan onder de kinderen van de medewerkers van het bedrijf voor de beste tekening over papa, en hang ze aan de vooravond van de vakantie in de hal, de gemeenschappelijke gang of in de vergaderruimte. En nodig voor de vakantie zelf jonge kunstenaars uit om hun tekeningen te presenteren en te vertellen over hun geweldige vaders.

Stap 5

Viering in de oud-Griekse stijl "Olympische Spelen" zal helpen om de prachtige zakelijke en menselijke kwaliteiten te zingen. Bind lakens over je schouder, leg een krans op je hoofd, verschijn in de vorm van een godin en verkondig dat alle goden ergens op Olympus zijn verdwenen, en daarom moet je nieuwe kiezen, anders wie volgt de vruchtbaarheid van het land, stuur donder uit de hemel en bliksem, doorboort de harten van mensen met liefdespijlen. Denk aan enkele eenvoudige wedstrijden voor vindingrijkheid, vakkennis, snelheid en beloon aan het eind elke deelnemer met een lauwerkrans en een komisch diploma over de benoeming van een of andere god - schoonheid, lange reflecties, gerechtigheid, enz. Hoe je ook besluit om je mannelijke collega's te feliciteren, vertel ze hoe geweldige professionals ze zijn en hoeveel geluk je hebt om met hen samen te werken.

Aanbevolen: