Hoe 23 Februari Met Een Man Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe 23 Februari Met Een Man Door Te Brengen?
Hoe 23 Februari Met Een Man Door Te Brengen?

Video: Hoe 23 Februari Met Een Man Door Te Brengen?

Video: Hoe 23 Februari Met Een Man Door Te Brengen?
Video: Стяжка от А до Я. Ровный пол. Тонкости работы. Все этапы. 2024, Mei
Anonim

Niet alle mannen willen 23 februari in het gezelschap van hun soortgenoten doorbrengen. De overvloed aan bier en het eindeloze gepraat over voetbal trekt niet iedereen aan. Dit is het beste - u krijgt de gelegenheid om nog een weekend samen door te brengen. Het is goed als uw geliefde vooraf waarschuwt voor zijn wens om deze vakantie bij u te zijn. Bedenk samen wat je wilt doen en waar je heen wilt.

Hoe 23 februari met een man door te brengen?
Hoe 23 februari met een man door te brengen?

Noodzakelijk

  • - Cadeau;
  • - verrassing;
  • - diner.

instructies:

Stap 1

Verander het tafereel en maak van 23 februari een feestdag voor je vriend en jezelf. Speel paintball of ga naar een pretpark met een schietbaan, laat je geliefde de wonderen van nauwkeurigheid en vuursnelheid demonstreren. Schud niet neerbuigend met je hoofd als reactie op zijn opschepperij, het is echt belangrijk voor een man om zulke vaardigheden te hebben die van pas komen bij een jacht of oorlog. Het is gewoon zo gebeurd, vooral de vakantie is gewoon in het onderwerp.

Stap 2

Luister goed naar zijn verhalen over het leger, collega's en commandanten. Je vriend zal zich zeker veel grappige incidenten uit zijn legerleven herinneren. Deze herinneringen zijn erg waardevol voor een man, dus negeer ze niet. Niet alleen op deze dag van de Verdediger van het Vaderland, maar benadruk altijd de kracht en mannelijkheid van je geliefde.

Stap 3

Bedenk van tevoren een cadeau om te geven wanneer je elkaar ontmoet, vergezeld van warme kussen. Het komt zelden voor dat een jonge man een heerlijk diner met zijn geliefde weigert en de hartstochtelijke nacht die volgt. Daarom moet je niet slim zijn om het wiel opnieuw uit te vinden. Zorg ervoor dat je vlees kookt - het zal een man lange tijd van energie en kracht voorzien. Zoek naar recepten die een gunstig effect hebben op de potentie. Sluit uw diner af met rode wijn en dadels.

Stap 4

Stellen die geen aparte ruimte hebben, kunnen voor een dag een hotelkamer of appartement huren. Als een vrouw hier zelf voor zorgt en op 23 februari een verrassing voor haar man maakt, is dat voor hem een heel leuk cadeau. Bak een cake in de vorm van een tank of een soldatenpet. Zoek ondergoed dat vrouwelijk maar beschermend is. Je kunt een paar dingen kopen in een winkel voor volwassenen - het bevalt altijd je favoriete jongens. Koop trouwens een cadeau voor een man op dezelfde plek.

Stap 5

Vind bedrijven in uw stad die zich bezighouden met de organisatie van parachutesprongen, luchtballonvluchten, wandelingen op de Russische trojka. Breng een paar uur door in zulk extreem entertainment. Dus, afwisselend verrassingen, geschenken en genegenheid, breng 23 februari door met je vriendje.

Aanbevolen: