Hoe Het Jaar Van De Haas Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Jaar Van De Haas Door Te Brengen?
Hoe Het Jaar Van De Haas Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Jaar Van De Haas Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Jaar Van De Haas Door Te Brengen?
Video: Hoe sporters expres verliezen voor geld 2024, Mei
Anonim

Er wordt aangenomen dat het uitgaande jaar moet worden besteed om het teken van het heden te "sussen", evenals de toekomstige patroonheilige - de draak. Je moet dit niet verwaarlozen, je moet zelfs enkele data kennen voor het uitvoeren van bepaalde evenementen om het jaar van de haas uit te zien.

Hoe het jaar van de haas door te brengen?
Hoe het jaar van de haas door te brengen?

instructies:

Stap 1

Wassen en schoonmaken

Textiel zoals tafelkleden, gordijnen, beddengoed moet gewassen worden op 20, 21, 22 en 29-30 december. Hang je was netjes op. Strijken is het beste op de 27-30e. Zorg ervoor dat u een algemene schoonmaak doet, gooi alle onnodige dingen weg. Neem tegelijkertijd zonder aarzelen afscheid van die items die u niet nodig heeft. Maak maximaal ruimte vrij in kasten, kasten, dressoirs voor nieuwe dingen. Anders zal een nieuwe, elegante blouse misschien niet snel in je kast komen en kan een nieuwe glanzende pan op je fornuis worden opgestapeld. Als sommige voorwerpen je toch dierbaar zijn en je er niet vanaf kunt komen, geef ze dan een afgelegen hoekje. Voer aan het einde van het schoonmaken een ritueel uit om de ruimte te reinigen. Hiervoor heb je een kerkkaars of wierookstokjes nodig.

Stap 2

Schoonheid en jeugd

Let op je uiterlijk. Begin een paar weken voor het nieuwe jaar met schoonheidsbehandelingen. Ze zullen allemaal profiteren en het uiterlijk aanzienlijk verbeteren. Kies een dag en maak een lijst van wat je niet leuk vindt aan je uiterlijk. Lees het en verbrand het. Stel je bij het branden voor hoe extra kilo's, achterover gebogen, enz. "weggaan" met vuur. Stel jezelf voor in een nieuwe gedaante. Zorg ervoor dat je een nieuw kapsel krijgt, het zal zeker bij je gezicht passen.

Stap 3

Tafel

Gebruik zilveren zoutvaatjes en andere zilverachtige materialen om je nieuwjaarstafel te ontwerpen. Dit zal zowel de kat als de draak behagen. Experimenteer gerust met je maaltijden. De patroonheilige van het uitgaande jaar zal je steunen en alle feestelijke evenementen moeten erg lekker blijken te zijn.

Stap 4

Vergeet niet vooraf afscheid te nemen van het uitgaande jaar. Denk aan alle goede dingen die je dit jaar zijn overkomen. Vraag vergiffenis aan degenen die je misschien hebt beledigd. Betaal je schulden af. Voltooi onafgemaakte zaken en ga het nieuwe jaar in met een kalme ziel en een zuiver geweten.

Aanbevolen: