Rustieke Bruiloft

Inhoudsopgave:

Rustieke Bruiloft
Rustieke Bruiloft

Video: Rustieke Bruiloft

Video: Rustieke Bruiloft
Video: Trouwfilm / Same day edit - Reinald en Jenine | www.maartenhaase.com | 2024, April
Anonim

Een rustieke bruiloft is een originele manier om een speciale dag niet alleen onvergetelijk te maken, maar ook in een ongewone sfeer door te brengen. De rustieke stijl impliceert een combinatie van dieren in het wild met rustieke motieven. Deze richting heeft zijn eigen onderscheidende kenmerken.

Rustieke bruiloft
Rustieke bruiloft

instructies:

Stap 1

Het uiterlijk van de pasgetrouwden op een bruiloft in een rustieke stijl wordt tegelijkertijd gekenmerkt door eenvoud en originaliteit. Korsetten, weelderige kanten jurken, dure outfits - dit alles is volledig uitgesloten. De bruid kan gekleed gaan in een eenvoudige jurk in zachte tinten of een zomerjurk gemaakt van lichte stoffen. De bruidegom op zo'n evenement moet er net zo eenvoudig uitzien als zijn metgezel. De beste opties voor een trouwpak zijn zomerbroeken en losse overhemden zonder stropdas.

Stap 2

Het kapsel van de bruid wordt gedaan met een minimale hoeveelheid stylingproducten. Volumetrische vlechten, krullende krullen, ondeugende krullen, licht verzameld met onzichtbare haarspelden of haarspelden - deze kapselopties zijn de meest optimale opties. Verse bloemen worden gebruikt als de belangrijkste decoraties. Het belangrijkste is dat het beeld zo zacht en romantisch mogelijk is.

Stap 3

Het bruidsboeket bestaat voornamelijk uit wilde bloemen. Shades worden geselecteerd in overeenstemming met outfits of decoratieve elementen. Kleine bloemen zijn vastgebonden met een satijnen lint. De meest voorkomende opties zijn korenbloemen, madeliefjes, vergeet-mij-nietjes, lelies of kleine rozen.

Stap 4

Bijzonder opmerkelijk zijn de rustieke huwelijksdecoraties. Stenen, houten parafernalia, antiek worden gebruikt als decoratie en verse groenten, fruit, levende vogels of dieren worden gebruikt als extra decoratieve elementen. De schietatmosfeer moet zo dicht mogelijk bij de natuur zijn. Vaak kiezen ze voor een fotoshoot de oevers van rivieren, open plekken in het bos, weiden of dorpsdorpen.

Aanbevolen: