Hoe Feliciteer Je Je Dochter Op Een Bruiloft?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Je Dochter Op Een Bruiloft?
Hoe Feliciteer Je Je Dochter Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Dochter Op Een Bruiloft?

Video: Hoe Feliciteer Je Je Dochter Op Een Bruiloft?
Video: Romantische bruiloft op het strand. Irma u0026 Edwin. 2024, April
Anonim

De bruiloft van een dochter is een spannende gebeurtenis voor haar ouders en andere naasten. Een originele felicitatie, waarin een deeltje van een liefdevolle ziel is ingebed, zal een leven lang bijblijven.

Hoe feliciteer je je dochter op een bruiloft?
Hoe feliciteer je je dochter op een bruiloft?

Het is nodig

  • - voorbereide felicitatietoespraak;
  • - gedichten over de dochter;
  • - trouwkaart van de auteur;
  • -album met herinneringen.

instructies:

Stap 1

Felicitaties van ouders op de bruiloft van hun dochter is het meest opwindende moment. Woorden en verzen die vanuit het hart worden gesproken en een gedenkwaardig geschenk dat herinneringen aan deze dag voor het leven zal achterlaten, zullen u helpen om het onvergetelijk en ongewoon te maken.

Stap 2

Ga zitten en denk goed na over wat je wilt zeggen en wensen voor je volwassen dochter die haar familienest creëert. Pak een pen en een stuk papier en begin met het opschrijven van alle gedachten die in je opkomen, alles wat je zou willen zeggen. Lees en gebruik deze schetsen om een korte begroetingstoespraak samen te stellen.

Stap 3

Ga online en vind verzen op felicitatieportalen die uw gevoelens voor uw dochter kenmerken. En als het verlangen zich voordoet, schrijf ze dan zelf. Koop een mooie handgemaakte trouwkaart en schrijf je gedichten op.

Stap 4

Ontvang een mooi, delicaat album in pastelkleuren (alleen een fotoalbum of een speciaal album voor scrapbooking). Haal alle foto's van je dochter tevoorschijn en maak een selectie, van haar eerste geboortedagen tot heden. Als je memorabilia hebt (tickets voor het circus, kindertheater, de verzameling ansichtkaarten van je dochter, enz.), gebruik ze dan om de pagina's van het album te versieren, maak ook gedenkwaardige inscripties over kindertijd, adolescentie. Als je het gevoel hebt dat je het niet aankunt, bestel dan zo'n album bij specialisten. Vind op internet veel sites met de diensten van deze specialisten. Maar bedenk eerst wat je precies wilt doen, in welke stijl. Bezoek hiervoor bijvoorbeeld scrapbookingsites -

Stap 5

Op de trouwdag feliciteer je het jonge gezin en spreek je je dochter aan met je eigen woorden, lees je gedichten voor en presenteer je een album dat je dochter zal herinneren aan het ouderlijk huis, aan de warmte van de familiehaard, die ze nu moet maken.

Stap 6

Geef het jonge stel een cadeau dat ze later dezelfde dag aan hun dochter of zoon kunnen doorgeven. Een soort talisman, amulet, zodat het een familietraditie wordt. Als je je houdt aan christelijke tradities, koop dan een paar iconen waarmee je je dochter en haar uitverkorene zult zegenen voor een sterke verbintenis.

Aanbevolen: