Hoe Het Originele Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Originele Nieuwe Jaar Door Te Brengen?
Hoe Het Originele Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Originele Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Originele Nieuwe Jaar Door Te Brengen?
Video: Preperation for LAW-GAT 2024, Mei
Anonim

Als je nadenkt over hoe je het nieuwe jaar het beste kunt vieren, moet je van tevoren beginnen, wanneer de drukte van de nieuwjaarsvakantie nog niet alles heeft kunnen vastleggen. Er zijn altijd recepten om deze dag door te brengen om indrukken voor het hele jaar in te slaan.

Hoe het originele nieuwe jaar door te brengen?
Hoe het originele nieuwe jaar door te brengen?

instructies:

Stap 1

Geef een themafeest. Als het banale jaarfeest al behoorlijk moe is, wordt het tijd om na te denken over het organiseren van een thema-avond.

Stap 2

Zorg dat alles past bij het gegeven thema: entourage, muziek, gastoutfits, entertainmentprogramma, lekkernijen op tafel, etc. Absoluut elk thema kan worden gekozen: Chicago van de jaren '30 met zijn vurige jazz en de kerstman als Al Capone, Antiek feest met de productie van Aristophanes-komedie en gasten in tunieken, een piratenfeest met een fles rum en een zoektocht naar schatten die kunnen zijn nieuwjaarsgeschenken of een feest met Mexicaans geïnspireerde Mariachi-muziek. De keuze van het thema wordt alleen beperkt door de verbeeldingskracht van de organisatoren van de vakantie en, in sommige gevallen, door het gebied van het beschikbare gebied, waar het grootste plezier zal plaatsvinden.

Stap 3

Breng het originele nieuwe jaar door met je soulmate op het dak. De hele wereld in vogelvlucht bekijken - is dat niet waar alle romantici van dromen? Een panoramarestaurant kan hiervoor een ideale plek zijn. Het is de moeite waard om te overwegen dat panoramische etablissementen zelfs op weekdagen erg populair zijn, daarom is het beter om van tevoren een tafel te reserveren. Als u wilt dat de hele stad aan uw voeten ligt en tegelijkertijd zonder speciale financiële kosten, kunt u op het dak van uw huis klimmen of het nieuwe jaar vieren op een uitkijkplatform in uw woonplaats.

Stap 4

Online gaan. Als er geen manier is om ergens uit te gaan of gasten bij je thuis uit te nodigen, kun je het nieuwe jaar vieren in de chat. Dit is een goede manier om je vakantiestemming met iedereen te delen en nieuwe kennissen te maken. Het is de moeite waard om te overwegen dat Rusland zich uitstrekt over respectievelijk 9 tijdzones, hier wordt het nieuwe jaar bijna elk uur gevierd. Zo'n avondje achter de computer zal dan ook heel snel, makkelijk en vrolijk voorbij vliegen.

Aanbevolen: