Hoe Het Nieuwe Jaar Te Ontmoeten En Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Ontmoeten En Door Te Brengen?
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Ontmoeten En Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Ontmoeten En Door Te Brengen?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Ontmoeten En Door Te Brengen?
Video: Febe in het ziekenhuis?! - Kinderen voor Kinderen op weg naar Live in Concert #6 2024, Mei
Anonim

Zowel kinderen als volwassenen kijken altijd uit naar het nieuwe jaar. De geur van de kerstboom, nieuwjaarsgeschenken, klatergoud en confetti - dit alles vrolijkt op en maakt het traditionele nieuwjaarsfeest voor de tv bijzonder schattig en gezellig. Maar wat als u deze keer van de tradities wilt afwijken en de feestdag op een originele manier wilt tegemoet treden?

Hoe het nieuwe jaar te ontmoeten en door te brengen?
Hoe het nieuwe jaar te ontmoeten en door te brengen?

instructies:

Stap 1

Breng het nieuwjaarsfeest buiten de stad door. Zorg ervoor dat u vooraf het benodigde aantal plaatsen reserveert bij een van de recreatiecentra. Frisse lucht, natuur - er zijn veel voordelen. Verplicht amusementsprogramma met massadisco, feestelijke tafels. Dit alles duurt meerdere dagen.

Stap 2

Geniet van een romantisch diner in een restaurant voor twee - alleen jij en je geliefde. Kinderen kunnen naar hun oma worden gestuurd. Stel je voor: een rustig, gezellig restaurant, je staat in avondjurken, heerlijke gerechten op tafel, die niet zoveel tijd en moeite kosten om te bereiden. Mooie muziek, slow dance, wensen doen, cadeaus, kusjes. Dit alles is heel romantisch en als je een liefhebber bent van rustige, rustige vakanties, dan is deze optie misschien wel iets voor jou. Na het diner in het restaurant kunt u 's avonds een wandeling door de stad maken of naar huis gaan om het nieuwe jaar verder te vieren met uw dierbaren.

Stap 3

Ga naar het buitenland om het nieuwe jaar te vieren. Als je het je kunt veroorloven om ongeveer een week in het buitenland door te brengen, waarom zou je het dan niet doen! Je kunt naar Thailand of Egypte gaan, het is daar warm, er is een felle zon en palmbomen in plaats van bomen, een zachte warme zee. Of u kunt naar Finland of Oostenrijk gaan, sneeuwscooteren en skiën. U kunt het nieuwe jaar vieren in overeenstemming met de gebruiken van het land waar u naartoe gaat.

Stap 4

Versier een kamer of appartement in de stijl van een nachtclub, hang een spiegelbol op en drapeer onnodige meubels met stof, bel je vrienden - je krijgt een geweldige dansvloer (denk aan de buren hieronder).

Stap 5

Ga naar het nieuwe jaar in de hoofdstad, als je daar natuurlijk niet permanent woont. Je kunt met een gezelschap van vrienden of alleen (zoals je wilt) naar Moskou of St. Petersburg gaan om de oude dag door te brengen en het nieuwe jaar te vieren op een van de pleinen. Champagne in plastic bekers, salades in dezelfde dozen en wegwerpschalen - romantiek !!! Bovendien zijn er veel nieuwe gelijkgestemde kennissen die natuurlijk wel eens met je willen borrelen op een broederschap.

Aanbevolen: