Wat Is De Beste Manier Om Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Wat Is De Beste Manier Om Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen?
Wat Is De Beste Manier Om Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Video: Wat Is De Beste Manier Om Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen?

Video: Wat Is De Beste Manier Om Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen?
Video: Hoe droog kun je worden in twaalf weken tijd? 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is de helderste en meest geliefde vakantie in Rusland. En het gaat niet om het weekend en de verscheidenheid aan salades, maar om de onbeschrijfelijke sfeer van wonderen en hoop, gevoeld onder het klokkenspel. Maar het regelmatig kijken van "The Irony of Fate", Olivier-salade, champagne en mandarijnen is een beetje saai, en ik wil het nieuwe jaar op een andere manier vieren.

Wat is de beste manier om het nieuwe jaar door te brengen?
Wat is de beste manier om het nieuwe jaar door te brengen?

instructies:

Stap 1

Een bezoek aan een restaurant of een club kan in het nieuwe jaar een goed alternatief zijn voor traditionele thuisbijeenkomsten voor de tv. Veel uitgaansgelegenheden organiseren op oudejaarsavond een speciaal feestelijk programma met onder andere een banket, optredens van artiesten en amusementsevenementen onder begeleiding van professionele presentatoren. Natuurlijk zijn de kosten van een toegangsbewijs voor zo'n vakantie behoorlijk hoog, maar je krijgt ook een overvloed aan impressies. Als deze optie je aanspreekt, is het verstandig om vooraf een tafel te reserveren, want er zal geen tekort zijn aan mensen die dat willen.

Stap 2

In het geval dat massale festiviteiten je niet aantrekken en je de Russische sneeuwwinter beu bent, zou een uitstekende oplossing zijn om het nieuwe jaar in een warm land te vieren. Egypte, Turkije, Thailand en India blijven de leiders op de markt voor nieuwjaarsaanbiedingen. Zo'n reis verandert al je ideeën over het vieren van het nieuwe jaar: warme zee, zandstranden, palmbomen in plaats van een nieuwjaarsboom. Het programma van oudejaarsrondleidingen omvat in de regel de bijeenkomst van het nieuwe jaar in een café of restaurant naast het traditionele excursiepakket.

Stap 3

Op een vergelijkbare manier, maar met sneeuw, kun je het nieuwe jaar vieren in een skigebied. Of bezoek gewoon Europa, dat ook luidruchtig en vrolijk de komst van het nieuwe jaar viert. Tsjechië, Oostenrijk en Frankrijk zijn de onbetwiste leiders in het organiseren van vrolijke nieuwjaarsvakanties. Naast lange reizen bieden reisorganisaties ook tweedaagse reizen aan, direct van 31 december tot 1 januari, waardoor je niet veel tijd hoeft te besteden aan het wandelen door wintersteden, maar gewoon het nieuwe jaar in een ongewone setting kunt vieren..

Stap 4

In feite is het niet zo belangrijk waar je het nieuwe jaar precies viert. Het belangrijkste is om het gevoel van vakantie, verandering, nieuwe hoop te vangen, en of het nu bij de open haard in een skiresort, in een ligstoel op het strand of thuis, omringd door familie en vrienden is, is een kwestie van persoonlijke voorkeur. Het is absoluut niet de moeite waard om het nieuwe jaar in een slecht humeur, drukte, zorgen te vieren, want volgens tekenen hangt het hele volgende jaar af van hoe je de nieuwjaarsvakantie doorbrengt.

Aanbevolen: