Hoe Te Kalmeren Voor De Bruiloft

Hoe Te Kalmeren Voor De Bruiloft
Hoe Te Kalmeren Voor De Bruiloft

Video: Hoe Te Kalmeren Voor De Bruiloft

Video: Hoe Te Kalmeren Voor De Bruiloft
Video: Bruiloft laten filmen, hoe werkt dat 2024, April
Anonim

Een bruiloft is natuurlijk een van de spannendste dagen, zeker voor de bruid. Op deze dag moet je er goed uitzien en in een goed humeur wakker worden, en hiervoor moet je de dag ervoor goed uitrusten.

Hoe te kalmeren voor de bruiloft
Hoe te kalmeren voor de bruiloft

Op de trouwdag moet de bruid heel vroeg opstaan, omdat ze tijd nodig heeft om haar make-up en haar te doen en zich klaar te maken. Vaak verblijft de bruid op de dag voor de bruiloft in een prachtige hotelkamer om een fotosessie of een video van de bijeenkomst te filmen.

En de bruid staat voor een zeer moeilijke taak: zich geen zorgen maken en beter slapen.

Wat mag de dag voor de bruiloft niet worden gedaan.

1. Plan veel afspraken in.

2. Drink alcohol om te kalmeren. Het maximum is een goed glas wijn.

3. Als u niet kunt slapen, neem dan in ieder geval geen medicijnen zonder doktersrecept. Bijwerkingen kunnen onvoorspelbaar zijn.

4. Paniek. Soms komt het voor dat bijvoorbeeld de moeder zich nog meer zorgen maakt dan de bruid - in dit geval is het beter om uw communicatie op de dag voor de bruiloft zoveel mogelijk te beperken.

5. Probeer iets te veranderen: stel de starttijd van het banket in het restaurant een kwartier uit, bedenk nieuwe scenario's.

Het is niet nodig om je te veel op de kleine dingen te concentreren - hoogstwaarschijnlijk zullen de gasten ze niet eens opmerken.

Wat te doen.

1. Allereerst is elke persoon individueel - het is beter voor iemand om alleen te zijn, terwijl iemand een metgezel of gesprekspartner nodig heeft.

2. De beste psychologen zijn visagist, bloemist, fotograaf, presentator. Bel ze gerust en stel vragen.

Voor specialisten is dit niet de eerste bruiloft, ze hebben veel verschillende situaties gezien en weten dat je uit elk een uitweg kunt vinden.

3. Laat je niet ontmoedigen door het weer. Ten eerste kan het de volgende dag veranderen, en voorspellingen van weersvoorspellers zijn lang niet altijd correct. Ten tweede zeggen veel fotografen dat bij bewolkt weer en zelfs in de regen foto's beter worden verkregen dan bij zonnig weer.

4. Geef alle telefoons: fotograaf, videograaf, bloemist, restaurantmanager aan ouders, getuige of zus, zodat ze iedereen nog een keer bellen en de tijd bevestigen.

5. Maak je geen zorgen dat de gasten iets niet leuk zullen vinden. Ze komen om je te verheugen, niet om de menukaart in een restaurant te proeven of een rondleiding te volgen. Uiteindelijk zijn dit hun problemen, omdat je hebt geprobeerd alles zo goed mogelijk te doen.

5. Wijd deze dag aan jezelf: ga naar de salon, voor een massage, voor spabehandelingen. Dit zal je helpen ontspannen.

6. Denk goed na. Je hebt tenslotte al zo lang op deze dag gewacht, laat de kleine dingen je humeur niet verpesten.

Aanbevolen: