Hoe Vier Je 8 Maart Op Het Werk

Inhoudsopgave:

Hoe Vier Je 8 Maart Op Het Werk
Hoe Vier Je 8 Maart Op Het Werk

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Op Het Werk

Video: Hoe Vier Je 8 Maart Op Het Werk
Video: НЕМНОГО ОБО МНЕ, ОТВЕЧАЮ НА ВАШИ ВОПРОСЫ. 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om de meeste feestdagen niet alleen thuis, in de kring van dierbaren, maar ook op het werk, onder collega's en collega's te vieren. Je kunt proberen de vakantie van de lente, liefde en schoonheid te vieren, die 8 maart is, heel helder en ongewoon.

Hoe vier je 8 maart op het werk
Hoe vier je 8 maart op het werk

instructies:

Stap 1

Allereerst is het de moeite waard om met een vraag over eventuele sponsoring van de vakantie contact op te nemen met de directe directie. Als het antwoord ja is, vertrouwt u het ontwerp en de uitvoering van het evenement het beste toe aan professionals. Als je niet eens hoeft te dromen van financiële hulp, dan zul je alleen moeten werken. Versier de werkruimte met kleurrijke ballonnen, bloemen, organiseer een muurkrant met mooi vormgegeven foto's van alle medewerkers met prettige wensen.

Stap 2

Bekijk de mannelijke werknemers eens van dichterbij - het is goed mogelijk dat er onder hen talenten zijn die een kort gedicht of lied kunnen schrijven dat aan uw dames is opgedragen. Ze zullen heel blij zijn om geschenken van u te ontvangen, als ze bovendien vergezeld gaan van meer gerijmde felicitaties.

Stap 3

Gooi alle complexen weg en regel een echte vakantie voor uw collega's - schets een speels script met als basis een populaire en geliefde film, bijvoorbeeld "Office Romance", waarbij alleen mannen betrokken zijn, zelfs in vrouwelijke rollen. Zo'n ongewone reïncarnatie zal vrouwen veel plezier bezorgen en niemand onverschillig laten.

Stap 4

Op deze dag zijn de vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid gewoon verplicht om zich echte koninginnen te voelen. Neem de moeite om alle verantwoordelijkheden van het buffet op je te nemen tijdens de vakantie. Beter nog, organiseer een wedstrijd tussen mannen om de titel van de beste kok. Laat elk van hen bijvoorbeeld een fruitsalade bereiden en decoreren volgens het thema van de vakantie.

Stap 5

Regel indien mogelijk een disco in uw kantoor. Kies muziek op basis van je muzieksmaak en de leeftijd van je collega's. Als je team jong en actief is, moet je stoppen bij de meest populaire clubhits, maar als het belangrijkste contingent vertegenwoordigers van de oudere generatie is, kun je het beste de muziekhits van de jaren 80 of 90 kiezen. Zorg ervoor dat je wat romantische liedjes oppikt om je dames uit te nodigen voor een slow dance. Vergeet niet om je mooie vrouwen te overladen met complimenten, zodat ze alleen de warmste herinneringen aan deze vakantie zullen hebben.

Aanbevolen: