Hoe Een Verjaardag Te Regelen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Verjaardag Te Regelen?
Hoe Een Verjaardag Te Regelen?

Video: Hoe Een Verjaardag Te Regelen?

Video: Hoe Een Verjaardag Te Regelen?
Video: #15.1 Extra: 'How to... verjaardag vieren in de klas' 2024, April
Anonim

Er zijn net zoveel manieren om een verjaardag te regelen als je fantasie en financiële mogelijkheden je laten realiseren. Hoewel niet altijd solide financiële investeringen in de inrichting van de vakantiewoning voor het gewenste effect zorgen. Maar versierd met liefde en toewijding, is het feest gegarandeerd succesvol!

Versierd met liefde en toewijding, is het feest gegarandeerd succesvol
Versierd met liefde en toewijding, is het feest gegarandeerd succesvol

Noodzakelijk

  • Ballonnen
  • Gekleurd papier
  • Kralen
  • Handgemaakte artikelen

instructies:

Stap 1

Ballonnen zijn een traditionele manier om een verjaardag te versieren. Ballonnen kunnen worden gebruikt om een kamer te versieren in hoeken, langs de omtrek van muren, om bloemen, slingers of symbolische harten van ballonnen te vormen. Bij gebrek aan tijd kan verjaardagsversiering worden toevertrouwd aan gespecialiseerde organisaties, die letterlijk in een uur of twee een standaardkamer in een feestelijk versierde hal veranderen.

Stap 2

De klassieke manier om de verjaardag van een meisje of vrouw te versieren, ongeacht de leeftijd, is om de omringende ruimte met bloemen te versieren. Bovendien moeten de bloemen leven. Ze kunnen in potten, bloempotten en vazen op vensterbanken en standaards staan, muren en plafonds versieren in de vorm van guirlandes, als boeketten om een mooi gedekte tafel te benadrukken. Wanneer u een verjaardag met verse bloemen decoreert, moet u op de bloemen zelf letten - het wordt niet aanbevolen om lelies en andere bloemen met een sterk aroma te gebruiken.

Stap 3

Met de hand gemaakt zal helpen om de verjaardag van een kind, jong meisje, man of vrouw in een creatieve stijl te versieren. Met de hand gemaakte beeldjes van engelen of kabouters, satirische karikaturen aan de muren, handgemaakte kaarsen, sterren met kralen of slingers, zelfs gesneden bloemen van gewoon gekleurd papier zullen een originele decoratie zijn voor een creatieve vakantie.

Stap 4

Een verjaardag in retrostijl voor een oudere dame of een respectabele man kan met behulp van een rommelmarkt heel budgettair en mooi worden aangekleed. Vinylplaten met foto's van popsterren uit de jaren '30 en '40, posters van de afgelopen jaren, krantenknipsels en in artistieke wanorde opgemaakte of opgehangen hoeden van oude stijlen zullen een unieke smaak aan de vakantie toevoegen.

Aanbevolen: