Hoe Maak Je Een Wens Voor Kerstmis

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Wens Voor Kerstmis
Hoe Maak Je Een Wens Voor Kerstmis

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Kerstmis

Video: Hoe Maak Je Een Wens Voor Kerstmis
Video: Kerst en nieuwjaars wens voor al mijn volgers van pinterest 2024, Mei
Anonim

Op de heldere kerstdag is het gebruikelijk om wensen te doen, die zeker gedurende het jaar moeten worden vervuld. Als je in een wonder gelooft, probeer God dan ook op kerstavond om iets intiems te vragen.

Hoe maak je een wens voor Kerstmis
Hoe maak je een wens voor Kerstmis

Het is nodig

  • - papier;
  • - kaarsen;
  • - draad.

instructies:

Stap 1

Een wens moet gedaan worden in de nacht van 6 op 7 januari (of van 24 op 25 december als je tot een katholieke of protestantse kerk behoort). Bovendien is het niet nodig om dit precies om middernacht te doen - je kunt een gok doen tijdens de hele magische kerstnacht.

Stap 2

Wat je vraagt, is ook van belang. Op deze stralende vakantie moet je geen materiële voordelen voor jezelf wensen, vooral als er geen dringende behoefte aan is, en nog meer andere mensen schade toewensen. Vraag om geluk, gezondheid, vrede, ontmoeting met ware liefde, de geboorte van een kind. Verlangens moeten in de tegenwoordige tijd worden geformuleerd en God ervoor danken. Je zou bijvoorbeeld kunnen zeggen: "Dit jaar zal ik de man van mijn dromen ontmoeten en hij zal me ten huwelijk vragen. Dank u, Heer, daarvoor." Zo'n wens zal zeker uitkomen. Het zou ook gepast zijn om uw dierbaren gezondheid en geluk te wensen. Je moet echter niet nadenken over de liefde van een bepaalde persoon. Je hebt geen controle over zijn lot en je weet niet of je relatie goed voor hem zal zijn.

Stap 3

Het is het beste als je een wens doet in de kerk. Wees echter niet ontmoedigd als het je niet lukt om naar de dienst te gaan. Er wordt aangenomen dat in de nacht voor Kerstmis de hemel om drie uur opengaat. Ga naar buiten en vertel over je verlangen door je hoofd op te tillen. Het zal zeker de geadresseerde bereiken.

Stap 4

Schrijf je wens op een klein stukje papier en neem een kaars. De kleur hangt af van de aard van uw verzoek. Een rode kaars is geschikt om liefdeswensen te vervullen. Voor verzoeken om gezondheid of verbetering van materieel welzijn - groen, voor rust - blauw. Steek een kaars aan en druppel alle was met verlangen op een stuk papier. Neem daarna een draad van één kleur met kaarsen en knoop er een briefje mee vast. De envelop moet het hele jaar bij je zijn, in die tijd komt je droom uit.

Aanbevolen: