Waar Te Gaan Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren
Waar Te Gaan Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Waar Te Gaan Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren

Video: Waar Te Gaan Om Het Nieuwe Jaar Te Vieren
Video: ZWEM-DiSCO KiNDERFEESTJE VAN LUAN ViEREN 🥳💦 ( 9 jaar) | Bellinga Vlog #2235 2024, April
Anonim

De komende nieuwjaarsvakanties bereiden veel aangename momenten voor voor degenen die hun vieringen van tevoren plannen. Oud en Nieuw vieren hoeft niet thuis in een informele setting. Restaurants, clubs en andere feestlocaties ontvangen graag gasten op een feestelijke avond.

Waar te gaan om het nieuwe jaar te vieren
Waar te gaan om het nieuwe jaar te vieren

instructies:

Stap 1

Vier oud en nieuw in een restaurant.

Op oudejaarsavond wachten veel horecagelegenheden op bezoekers. Afhankelijk van uw gastronomische voorkeuren en financiële mogelijkheden, kunt u aan de vooravond van de langverwachte vakantie een gezellig plekje aan tafel vinden. In Moskou kun je naar de "B-12" gaan. De kosten van het feest kosten je 5.000 roebel. Andere restaurants in de hoofdstad zijn Kamin en Boyarsky. Je kunt er eten en het nieuwe jaar vieren voor ongeveer hetzelfde bedrag. Andere interessante plekken in de hoofdstad waar je vakantie kunt vieren zijn Bellis Bar, Blackberry Cafe, La Prima, Maxim Bar, MUZEY. In St. Petersburg zijn gasten welkom in het Crown Plaza St. Petersburg Airport, Paberti-restaurants en Open Bar.

Stap 2

Ontmoet de vakantie in het recreatiecentrum.

Als het feest in stadsrestaurants je niet aanspreekt, ga dan de stad uit, waar je tijd kunt doorbrengen met dierbaren in de boezem van de natuur. Een feest in het recreatiecentrum kost je gemiddeld 10.000 roebel, afhankelijk van de regio. In Yekaterinburg vinden de gasten de recreatiecentra "Bely Parus", "Vesna", "Vostok", "Lesnaya Skazka", "Red Stone". In de regio Leningrad kunt u ontspannen en de vakantie vieren op de bases "Aurora", "Voroniy Khutor", "Mikhailovskaya", "Lukomorye". Let in de buitenwijken op de rest huizen "Snegiri", "Usadba", "Zavidovo".

Stap 3

Vier het op een andere manier.

Is gezelligheid in een restaurant of recreatiecentrum niets voor jou? Vier het nieuwe jaar bijvoorbeeld in het waterpark of door te lasergamen. U kunt de vakantie vieren door met een motorschip langs de Neva of de Moskou-rivier te varen. Misschien wilt u een limousine huren en een leuke rit maken langs de meest interessante plekken in uw stad. Elke grote ijsbaan verwelkomt u graag op oudejaarsavond. Als je gewoon in het middelpunt van het plezier wilt zijn, ga dan naar het centrale plein van je stad en drink een glas van een feestelijk drankje op het klokkenspel.

Aanbevolen: