Zo Vier Je Een Verjaardag In De Zomer

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Een Verjaardag In De Zomer
Zo Vier Je Een Verjaardag In De Zomer

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In De Zomer

Video: Zo Vier Je Een Verjaardag In De Zomer
Video: Pippi Langkous 02 'Pippi gaat boodschappen doen' 2024, April
Anonim

Hoe een verjaardag te vieren - het antwoord op deze vraag is best moeilijk, omdat je wilt dat dit evenement leuk en gedenkwaardig is voor iedereen - jou en je gasten. Als je geboortedatum in de zomer valt, prijs jezelf dan gelukkig - in de zomer kun je je verjaardag buiten vieren.

Zo vier je een verjaardag in de zomer?
Zo vier je een verjaardag in de zomer?

instructies:

Stap 1

Deze optie heeft veel voordelen. Ten eerste is het in de natuur voor al uw gasten, vooral als sommigen van hen elkaar niet kennen, gemakkelijker en vrijer om elkaar te leren kennen en te communiceren. Ten tweede brengt u het plezier naar buiten uw huis of appartement, wat de mogelijke schade en vernietiging helpt voorkomen die soms gepaard gaan met luidruchtige vakanties. Ten derde hoef je de volgende dag niet de afwas te doen en orde op zaken te stellen. Ten vierde kan de bereiding van warme gerechten aan de gasten zelf worden toevertrouwd, en niet om zelf bij de kachel te staan en alle verjaardagen ter wereld te vervloeken.

Stap 2

Selecteer voor zo'n feestdag de zaterdag die samenvalt met je verjaardag of de dichtstbijzijnde dag erna. Denk na over wat beter is: een landhuis huren of gewoon gasten meenemen naar een open plek in het bos of de oever van een stuwmeer, waar klaptafels en banken kunnen worden geplaatst. Als uw gasten dol zijn op toerisme, organiseer dan misschien een overnachting met tenten en slaapzakken. Vraag in ieder geval aan degenen die ze hebben om reisdekens mee te nemen - er zullen zeker mensen zijn die op het gras willen liggen.

Stap 3

Waarschuw alle gasten, vooral degenen die niet vaak als toerist de natuur in gaan, over welke dresscode het beste is. Alles voor uw gasten moet comfortabel en natuurlijk warm zijn. In het bos kan het 's avonds fris zijn, vooral bij de rivier. Dit geldt vooral voor schoenen, het is beter om sneakers te verkiezen boven sandalen.

Stap 4

Je belangrijkste taak is het kopen van de producten die je nodig hebt. De verplichte set bestaat uit groenten, kruiden, brood en sappen. Bedenk wat voor warme gerechten je in de natuur gaat maken. Meestal is dit gebakken vlees - kebab of vis, die op roosters of in folie kan worden gebakken. Voor degenen die bijzonder ongeduldig en hongerig zijn, pak wat worstjes of varkensvlees dat ze boven het vuur kunnen bakken terwijl het hoofdgerecht wordt bereid. Match wijnen met vis of vlees, afhankelijk van de voorkeuren van uw gasten, kies sterke drank.

Stap 5

Wijs elk paar uitgenodigde gasten toe om quizzen, wedstrijden of games voor te bereiden. Vertel ze dat je als felicitatie muzikale nummers van ze verwacht. Zo'n geïmproviseerd concert en wedstrijd zullen zowel toeschouwers als deelnemers nog lang bijblijven.

Stap 6

Nou dat is alles. Op zo'n dag kunt u niet slechter uitrusten en ontspannen dan uw gasten, omdat ze zullen deelnemen aan entertainment, koken en de tafel met u decoreren.

Aanbevolen: