Hoe Bel Je De Kerstman?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je De Kerstman?
Hoe Bel Je De Kerstman?

Video: Hoe Bel Je De Kerstman?

Video: Hoe Bel Je De Kerstman?
Video: Wie is de kerstman? 2024, Maart
Anonim

Nieuwjaar is een magische vakantie. De langverwachte ontmoeting met de kerstman en de sneeuwmaagd zal kinderen een sprookje bezorgen. De Kerstman is tenslotte een goede goochelaar die wensen vervult. De taak van de ouders is om het op te roepen.

Hoe bel je de Kerstman?
Hoe bel je de Kerstman?

instructies:

Stap 1

Beslis om te beginnen of u de Kerstman alleen voor uw kind belt of dat u uw familie en vrienden verzamelt voor een ontmoeting met de tovenaar. De duur en inhoud van het nieuwjaarsprogramma is afhankelijk van het aantal baby's en hun leeftijd. Als uw kind op het punt staat voor het eerst kennis te maken met de kerstman, is het beter als dit gebeurt zonder nieuwsgierige blikken. Voor de eerste kennismaking is 10-15 minuten voldoende.

Stap 2

Bel de bureaus die de dienst aanbieden om de Kerstman thuis te bellen. Onthoud dat goedkoop niet altijd een slechte zaak is, en duur is niet altijd een goede zaak. Vragen die met een vertegenwoordiger van het bureau moeten worden besproken:

• Duur van het programma.

•Prijs.

• Zijn de kosten van het programma inclusief een cadeau voor het kind?

• Verhaallijn en spelcomponent.

• Het aantal helden dat aan het programma deelneemt.

• Mogelijkheid om de Kerstman te bellen voor Kerstmis.

•Aanvullende diensten.

Stap 3

De lengte van het nieuwjaarsprogramma en de verhaallijn variëren. Een programma van 10-15 minuten is geschikt als u de Kerstman uitnodigt voor één kind of 2-3 kinderen van 1 tot 3 jaar. In 15 minuten heeft de kerstman tijd om het kind te leren kennen, een spel te spelen, een cadeau te geven, een foto te maken ter herinnering, hem een gelukkig nieuwjaar te wensen en afscheid te nemen.

Een bijeenkomst van een half uur is geschikt als de kerstman wordt verwacht door 4-6 kinderen van 3 tot 7 jaar. Aan het nieuwjaarsprogramma worden muziek- en dansopdrachten toegevoegd. Er kan een verhaallijn of competitief element verschijnen.

Het programma van meer dan een half uur is geschikt voor een groep kinderen vanaf 6 personen vanaf 7 jaar. Er zal zeker een complexe verhaallijn zijn en het aantal helden dat aan het programma deelneemt, zal toenemen. Voor oudere kinderen organiseert het bureau de “Atelier van Vadertje Vorst” aan huis, waar kinderen onder begeleiding van Vader Vorst en Snegurochka kleine nieuwjaarssouvenirs kunnen maken voor hun familie en vrienden. Je moet de verhaallijn kiezen op basis van je smaak en op basis van de interesses en hobby's van de kinderen.

Stap 4

De prijs van het programma is afhankelijk van de duur, het aantal deelnemers, het tijdstip en de datum waarop de Kerstman wordt gebeld, de afgelegen ligging van de locatie. Vergeet niet dat hoe dichter bij het nieuwe jaar, hoe hoger de kosten van het programma. Samen met de kerstman, een sneeuwmeisje, een sneeuwman, een symbool van het uitgaande of komende jaar, kan Baba Yaga, Luntik of Smeshariki naar je toe komen. De aanwezigheid van extra helden zal ook de kosten verhogen. Daarnaast krijg je tegen betaling schminken, bubbelshow, goocheltrucs of acrobatische prestaties aangeboden.

Stap 5

Kijk voordat u een keuze maakt eerst wat het bureau heeft in het organiseren van kinderfeestjes. Wie zijn de animatoren: theaterstudenten, lokale theateracteurs, docenten of amateurs. Vraag naar het geslacht van de hoofdpersonen. Het zou zonde zijn als een vrouw van middelbare leeftijd de kerstman blijkt te zijn. Leeftijd en lichaamsgrootte zijn ook van belang. De te jonge en magere kerstman kan een kind teleurstellen, net als een gezette sneeuwmaagd van boven de 40. En natuurlijk is de ervaring van de animators die de rol van wintertovenaars zullen spelen belangrijk. Lees recensies van klanten, kijk naar de kostuums van de hoofdpersonen.

Stap 6

De keuze was gemaakt. Reserveer de datum en tijd. Betaal een voorschot en maak je klaar om de Kerstman te ontmoeten.

Aanbevolen: