Aanbevelingen Voor Het Kiezen Van Nieuwjaarsmake-up

Aanbevelingen Voor Het Kiezen Van Nieuwjaarsmake-up
Aanbevelingen Voor Het Kiezen Van Nieuwjaarsmake-up

Video: Aanbevelingen Voor Het Kiezen Van Nieuwjaarsmake-up

Video: Aanbevelingen Voor Het Kiezen Van Nieuwjaarsmake-up
Video: Volkswagen Up! 1.0 75 auto Tour 2024, Mei
Anonim

Je hebt alles klaar: je hebt een feestelijk menu samengesteld, het huis versierd als nieuwjaar, cadeaus gekocht voor familie en vrienden, een feestelijke outfit en kapsel gekozen, er is nog een belangrijk ding over - om een make-up voor je imago te kiezen. New Year's make-up zou niet elke dag moeten zijn. Er moet echter een gevoel voor verhoudingen worden getoond, er moet rekening worden gehouden met de keuze van de outfit, alle details van de afbeelding moeten in harmonie zijn met elkaar.

Aanbevelingen voor het kiezen van nieuwjaarsmake-up 2016
Aanbevelingen voor het kiezen van nieuwjaarsmake-up 2016

Het symbool van 2016 is de Vuur (Rode) Aap. Dit dier onderscheidt zich door een vrolijke, vluchtige, ongelooflijk moedige instelling, ze houdt van originaliteit en experimenteren. Het element van het komende jaar is vuur, dus in alles, inclusief make-up, zullen heldere "gloeiende" kleuren geschikt zijn: alle tinten rood, oranje, geel en andere warme tinten.

De aap houdt van glitter en klatergoud, dus er moet een plaats zijn voor iriserende tinten in je feestelijke make-up, je kunt oogschaduw gebruiken met parelmoer, strass-steentjes, kristallen. Glitter en valse wimpers zijn vooral relevant voor de make-up van het nieuwe jaar 2016, als je ze aan je look wilt toevoegen, je ogen expressief wilt maken en voor je lippen een matte tint wilt kiezen. In het feestelijke palet is blauw ook geschikt, het kan actief worden gebruikt voor ooglidmake-up. Om de look expressiever te maken, markeert u de binnenste ooghoeken met een wit potlood. Oogmake-up kan worden gecombineerd met pijlen, gekleurde pijlen zijn vooral relevant, eyeliner kan ook zilver, goud of brons zijn.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Een belangrijke rol bij het maken van make-up wordt gespeeld door de foundation; deze moet voorzichtig worden aangebracht met lichte bewegingen. Meng foundation met vochtinbrengende crème en breng vervolgens losse poeder aan met een trekje om je huid er perfect uit te laten zien tijdens oudejaarsavond. Om je make-up een beetje op te fleuren en de huid een glans te geven, gebruik je een blush met een glitter, die moet je met een grote borstel op de jukbeenderen aanbrengen.

Omdat we ons in de feestelijke make-up concentreren op de ogen, is het beter om voor de lippen een matte tint lippenstift te kiezen: perzik, lichtroze of nude, het is beter om geen lipgloss te gebruiken.

Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld
Beeld

Geef de voorkeur aan aanhoudende en hoogwaardige decoratieve cosmetica, deze moet perfect blijven plakken gedurende de hele viering, omdat oudejaarsavond de langste van het jaar is. Wees onweerstaanbaar!

Aanbevolen: