Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Algemene Aanbevelingen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Algemene Aanbevelingen
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren: Algemene Aanbevelingen
Anonim

Binnenkort wordt het symbool van 2015 vervangen door de Vuuraap, en de komende 2016 zal onder zijn teken worden gehouden. Het element van 2016 is Vuur, dus het symbool is vurig, de kleur is rood en de energie is Yin.

Hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren: algemene aanbevelingen
Hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren: algemene aanbevelingen

Er is zoveel te doen voor het nieuwe jaar! Versier het huis, maak cadeautjes, kleding klaar, bedenk een feestelijk menu! Het is de moeite waard om dit serieus te nemen, want je succes in het nieuwe jaar hangt af van hoe je 2016 tegemoet gaat.

Dus hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren? Een aap is een intelligent dier, het is speels, nieuwsgierig, emotioneel, onvoorspelbaar. Ze kan nogal eigenzinnig zijn als dingen niet gaan zoals ze wil. Daarom, hoewel zij het is die regeert, is het de moeite waard om in alle zaken op zichzelf te vertrouwen. Verzamel in 2016 geen problemen, los alles in één keer op. Overigens is 2016 het moment voor nieuwe ideeën en plannen. Ontmoet de eigenaardige minnares van het komende jaar met waardigheid. De aap houdt van noten, snoep, fruit, groenten, kruiden.

Feestelijke tafel voor het nieuwe jaar 2016

Het is beter om de voorkeur te geven aan een vegetarisch menu. Maar als u niet zonder vlees wilt, serveer dan gerechten van kalkoen, kip, wild. Konijnengerechten zullen ook relevant zijn. Maar tegelijkertijd mag het eten niet zwaar zijn.

Fruit, zoetigheden, ijs, fruittaarten en andere lekkernijen - hiervan moet er genoeg op tafel staan! Je kunt iets nieuws koken, verras niet alleen het symbool van 2016, maar ook jezelf! Vergeet de bijbehorende entourage niet: kaarsen, kristallen wijnglazen, decors, mooie schalen, opengewerkte servetten.

Neem champagne van hoge kwaliteit voor de nieuwjaarstafel, van drankjes zonder alcohol - compotes en vruchtendranken (natuurlijk natuurlijk).

Cadeaus voor het nieuwe jaar 2016

Hier is het de moeite waard om de aard van de aap te overwegen. Presentaties moeten helder zijn en meteen in het oog springen. Hier is een goede optie: souvenirs in etnische stijl uit verre landen, talismannen, exotische wijnen. Vergeet natuurlijk niet de smaak en voorkeuren van degenen aan wie je dit alles gaat geven.

Dames kunnen sieraden met heldere stenen krijgen. Interessante snoepjes, heldere decoraties voor het interieur, benaderen in het algemeen de keuze van geschenken met verbeeldingskracht. Ze hoeven niet triviaal te zijn, toon je moed en verbeeldingskracht in al zijn glorie!

We versieren het huis voor het nieuwe jaar 2016

Kies voor decoratie bellen en bellen die een licht rinkelend geluid afgeven. Hang slingers aan de muren, hang een beeldje van een aap boven de deur - het zal je zeker geluk brengen.

Astrologen raden aan om je huis in de tinten van het komende jaar te versieren - rood, oranje, goud, geel. De felle kleur moet de belangrijkste zijn. Je kunt ook een beetje groen en blauw gebruiken in het decor - je krijgt bij wijze van spreken een eerbetoon aan de Geit - het symbool van 2015.

Versier de kerstboom met mandarijnen, handgemaakt speelgoed. En het hele appartement kan bovendien worden versierd met vuren twijgen in klatergoud.

Hoe het nieuwe jaar 2016 te vieren?

De outfits moeten rood, oranje of geel zijn. Sieraden gemaakt van goud en zilver, aangevuld met heldere stenen, zijn geschikt. De Aap zal ook de sierlijke houtdecoraties waarderen. Jurken voor het nieuwe jaar 2016 moeten de aandacht trekken, een lust voor het oog met hun helderheid en exotisme. Je kunt heldere bloemen (zelfs kunstmatige) in je haar weven.

Over het algemeen moet u voor het nieuwe jaar 2016 goed uitrusten! Trakteer uzelf, een symbool van het komende jaar en al uw naasten - creëer een leuke, heldere en onvergetelijke vakantie voor een lange tijd.

Aanbevolen: