Hoe Het Komende Jaar Van De Slang Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Komende Jaar Van De Slang Te Vieren?
Hoe Het Komende Jaar Van De Slang Te Vieren?

Video: Hoe Het Komende Jaar Van De Slang Te Vieren?

Video: Hoe Het Komende Jaar Van De Slang Te Vieren?
Video: Hoe was het om 2 jaar lang samen te wonen? 2024, Mei
Anonim

Elk nieuwjaar wordt volgens de Chinese kalender gemarkeerd door een van de twaalf dieren. De komende 2013 is het jaar van de zwartwaterslang, die zeer veeleisend en koppig is. Bedenk daarom van tevoren hoe je het komende jaar gaat vieren, want elke nuance is erg belangrijk.

Hoe het komende jaar van de Slang te vieren?
Hoe het komende jaar van de Slang te vieren?

Het is nodig

  • - boom;
  • - versieringen voor de kerstboom;
  • - slinger;
  • - het symbool van de slang;
  • - kaarsen;
  • - dennen- of sparren takken;
  • - cadeautjes.

instructies:

Stap 1

Velen geloven dat een slang kan bijten, maar desondanks belooft het komende jaar rijkdom, geluk en een oplossing voor al lang bestaande problemen en problemen. De Waterslang houdt niet van luidruchtige gezelschappen en onnodige bewegingen, harde muziek. Het is beter als je het nieuwe jaar viert met een klein bedrijf of met je gezin.

Stap 2

Natuurlijk kun je niet zonder huisdecoratie en wat trucjes. Ieder mens wil immers het komende jaar gelukkig, gezond en een behoorlijk bedrag op zak hebben. Daarom kun je niet zonder een feestelijke boom, waaraan een talisman in de vorm van een zwarte slang moet hangen. Hang heldere slingers krullend als een slang aan de nieuwjaarsboom. Op de tafel moet je een boeket van dennen- of sparrentakjes leggen, die als een symbool van een lang leven worden beschouwd, evenals kaarsen, ze zullen helpen de kamer te ontdoen van negatieve energie en een positieve te brengen.

Stap 3

Kies een feestelijke outfit in de kleuren groen, blauw of zwart. Vertegenwoordigers van de mooie helft van de mensheid kunnen zich kleden in outfits die op slangenhuid lijken. Mannen daarentegen moeten het komende jaar een stropdas, riem of ander accessoire dragen dat lijkt op de huid van de eigenaar. Als u besluit sieraden te dragen, denk er dan aan, geen kostuumjuwelen en kunstmatige stenen, alleen edelstenen en halfedelstenen, evenals diamanten.

Stap 4

Het nieuwe 2013 moet worden tegemoet gezien zonder overmatige nervositeit, ophef en haast. Zorg ervoor dat u van tevoren geschenken en souvenirs voor dierbaren koopt, laat deze spannende en lastige zaak niet voor de laatste dag achter. De feesttafel moet barsten van de overheerlijke en heerlijke gerechten. Het beste cadeau voor de Slang is een konijn gebakken of gestoofd in zure room, dat kan worden gekookt volgens traditionele recepten. Spreid je favoriete salade in de vorm van een slang uit door een bord te versieren met plakjes verse groente. En vergeet natuurlijk niet je meest gekoesterde wens te doen onder het luiden van een glaasje champagne.

Aanbevolen: