Wat Is Het Populairste Café In Moskou

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Populairste Café In Moskou
Wat Is Het Populairste Café In Moskou

Video: Wat Is Het Populairste Café In Moskou

Video: Wat Is Het Populairste Café In Moskou
Video: Путеводитель по Москве на каникулах | Expedia 2024, April
Anonim

Het bleek niet zo eenvoudig om het populairste café te bepalen. Moskou is groot en heeft veel uitstekende cafés die populair zijn onder Moskovieten en daarbuiten. Elk gebied heeft zijn eigen favorieten.

Wat is het populairste café in Moskou
Wat is het populairste café in Moskou

instructies:

Stap 1

Een van de beste plekken in Moskou is het People as People-café in Kitai-Gorod. Dit is een klein, gezellig café met een minimum aan personeel, altijd behulpzaam en behulpzaam. Recensies van bezoekers beweren dat dit café de lekkerste sandwiches heeft gemaakt van vers gebakken ciabattebrood of "8 granen", uitstekende koffie, zelfgemaakte taarten en een zee van niet-alcoholische vitamine- en milkshakes. De instelling is open van 8:00 tot 23:00 uur.

Stap 2

Het volgende even populaire café "Crisis of the Genre" is een ideale plek voor diegenen die de voorkeur geven aan Engelstalige muziek bij goede live-uitvoeringen. Live geluid uitgevoerd door bands uit de VS, Europa, Rusland en Groot-Brittannië zorgen voor een vrolijke sfeer. En de beste dj's zorgen voor een feestelijke sfeer. Naast de muziek zullen virtuoze barmannen een grote verscheidenheid aan alcoholische cocktails bereiden die je perfect zullen opvrolijken. De keuze aan eten is hier net zo gevarieerd als die van alcohol. Koffie gemaakt volgens Italiaanse tradities, uitstekend vers vlees en vis, vers brood, warme broodjes - dit alles wordt u als goede vrienden geserveerd tegen redelijke prijzen. Degenen die willen kunnen zich vermaken en dineren in dit café van 23:00 uur tot 06:00 uur.

Stap 3

Een ander café dat een favoriet van Moskovieten kan worden genoemd, is Don Macaron. Vanaf het moment van haar opening is er veel vraag naar deze instelling geweest; de belangstelling ervoor is nog niet vervaagd. De sfeer is erg warm en huiselijk, niets gênants, geen pathos in de omgeving. Een persoon die binnenkomt, voelt zich ontspannen en door wat hij zag, vergeet hij niet waarom hij kwam. Hij wordt bediend door vriendelijke jongens en niets houdt hem tegen om te genieten van uitstekende gerechten en een praatje met vrienden, integendeel, deze rustige plek is meer geschikt voor vergaderingen dan andere. Professionele koks bereiden hier kenmerkende Italiaanse gerechten. Wat mij wel bevalt is dat er geen zakenlunches zijn die kantoormedewerkers graag bestellen, maar heerlijke porties echte Italiaanse pasta, diverse verse salades, pasta's, sauzen voor warme gerechten en natuurlijk overheerlijke pizza's.

Stap 4

Het is moeilijk om het meest populaire café te vinden in zo'n grote stad met zulke verschillende smaken en zo verschillende etablissementen. Zoals je kunt zien, zijn veel Moskouse cafés op geen enkele manier inferieur aan restaurants - noch qua design, noch qua kwaliteit en variëteit aan gerechten, en zijn daarom even interessant voor zowel studenten als ondernemers.

Aanbevolen: