Wat Is Het Hoogste Reuzenrad In Moskou

Inhoudsopgave:

Wat Is Het Hoogste Reuzenrad In Moskou
Wat Is Het Hoogste Reuzenrad In Moskou

Video: Wat Is Het Hoogste Reuzenrad In Moskou

Video: Wat Is Het Hoogste Reuzenrad In Moskou
Video: Dit is het grootste reuzenrad ter wereld 2024, Mei
Anonim

Het hoogste reuzenrad in Moskou bevindt zich in het park "Wheel at the All-Russian Exhibition Centre". De attractie is de hoogste, niet alleen in de hoofdstad, maar in heel Rusland en Oost-Europa. Gelegen naast het VDNKh metrostation, op Prospekt Mira, vl. 119.

Het hoogste reuzenrad in Moskou
Het hoogste reuzenrad in Moskou

instructies:

Stap 1

Het reuzenrad "Moscow 850" werd in 1997 geïnstalleerd en was gewend aan het 850-jarig jubileum van Moskou. De rijhoogte is 73 meter, de omloopsnelheid is zeven minuten. De structuur heeft 35 gesloten en 5 open cabines met topbevestiging. Beide typen hebben 8 zitplaatsen. Het wiel is gebouwd voor orkaanwinden die kunnen oplopen tot 40 m/s en aardbevingen tot 9 punten.

Stap 2

Alle bezoekers zijn toegestaan in de gesloten hutten. Kinderen onder de 16 jaar moeten worden begeleid door een volwassene. Ticketprijs - 300 roebel. Maar vanuit de open cabines kunnen mensen met een lengte van niet minder dan 140 cm van de schoonheid van Moskou genieten. De prijs van de service is 350 roebel. Voor jonggehuwden in het park is er een speciale aanbieding: op hun trouwdag mogen ze gratis in een reuzenrad rijden.

Stap 3

De attractie voldoet volledig aan de normen van GOST 53130. Dit wordt bevestigd door de deskundige organisatie OJSC "Promservice", die is geaccrediteerd door Rosstandart van de Russische Federatie. In september 2013 werd de aandrijving van de attractie, het draaien van de wielen, uitgeschakeld. De mensen in de hokjes werden regelmatig op de grond gezet. De volgende dag vervingen de monteurs de duwer en stelden een act op. De attractie begon weer te werken. De gedrukte media besteedden uitgebreid aandacht aan deze situatie.

Stap 4

Het reuzenrad bevindt zich in het All-Russian Exhibition Centre. Je kunt het park bereiken via de hoofdingang van het All-Russian Exhibition Centre. Er zijn ook ingangen vanaf de zijkant van Paviljoen nr. 75 en de ingang "Noord-1". Voor vragen zijn de telefoons 8 905 515 78 18 en 8 (495) 780 08 01. De attractie is in de zomer en het voorjaar dagelijks geopend van 11:00 tot 22:00 uur en in de winter en herfst van 12:00 tot 19:00 uur: 00.

Stap 5

Er zijn 16 attracties in het attractiepark. De onverschrokken kunnen op de Cobra rijden. Het is een toren en een berg met een maas in de wet. De locomotief stijgt tot een hoogte van 46 meter en valt naar beneden met een snelheid van 100 km/u, onderweg een lus doorbrekend. Op de enorme schommel "Mars" voel je jezelf in gewichtloosheid. De attractie maakt een complete revolutie. Voor echtparen met kinderen "Formula Mir"-functies. Hier zijn de bewegingen van de locomotief soepeler. Voor kleine kinderen is er een Dragon-trampoline, een Mary Gourmet-carrousel, bumperdeuren, speeltuinen en speeltuinen, arcade-complexen.

Stap 6

In 2004 was het de bedoeling om een 170 m hoog reuzenrad "Rus-3000" te bouwen, maar het project werd geannuleerd. Ook is overwogen om in 2009 een attractie van 180 meter in het Cultuurpark te plaatsen. Het grootste reuzenrad ter wereld is de Singapore Flyer in Singapore, met een hoogte van 165 m.

Aanbevolen: