Hoe Maak Je Een Kerstboom Speelgoed

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Kerstboom Speelgoed
Hoe Maak Je Een Kerstboom Speelgoed

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Speelgoed

Video: Hoe Maak Je Een Kerstboom Speelgoed
Video: Фонарики на Новый год из фоамирана DIY christmas tree toy foamiran 2024, Mei
Anonim

In interieurontwerp is er een mode voor vintage, die veel componenten omvat - van interieurdecoratie en meubels tot snuisterijen. Liefhebbers van de oudheid kunnen zelfs een nieuwjaarsboom aankleden met traditionele versieringen die een nieuw geluid zullen krijgen. Dus onder de kerstboomversieringen van vandaag zijn er engelen, die doen denken aan oude producten van papier-maché, watten, karton, keramiek. Probeer zelf zo'n beeldje te maken met behulp van de beschikbare tools.

Hoe maak je een kerstboom speelgoed
Hoe maak je een kerstboom speelgoed

Het is nodig

  • - overtrek papier;
  • - potlood;
  • - schaar;
  • - dikke beige stof;
  • - vulmiddel voor knuffels;
  • - garen met pailletten voor haar;
  • - strook 1-1,5 cm dik;
  • - haaknaald;
  • - katoenen draden;
  • - een naald;
  • - dun klatergoud;
  • - stof voor een rok;
  • - decoritems naar eigen inzicht (knopen, floss, kanten vlecht).

instructies:

Stap 1

Zoek of bouw zelf een eenvoudig patroon van een zacht engelenspeelgoed, breng het over op calqueerpapier of druk het af op een printer. Je hebt een paar rompdelen nodig - een eenvoudig frame met een afgeronde bovenkant (hoofd), nek en een driehoekige onderkant als een vingerspeeltje. Je hebt ook 2 stevige delen van de vleugels nodig (hun midden wordt aan de achterkant genaaid), 4 delen van de onderste en bovenste ledematen.

Stap 2

Knip delen van de kerstboom engel speelgoed uit een dikke, beige effen stof, met kleine naadtoeslagen (ongeveer 0,5 cm hoog). Vouw de delen van de romp met de verkeerde kanten naar beneden en verbind ze met een handoverlock zodat de onderkant en gaten voor het inrijgen van de ledematen open zijn. Draai het genaaide deel door de vrije onderkant naar buiten.

Stap 3

Vul het lichaam van de engel stevig op met watten, gesneden vulling van polyester, schuimrubber of speciaal vulmiddel voor knuffels. Vouw daarna de delen van één hand naar beneden, naai langs de rand (de onderkant blijft vrij) en draai het werkstuk naar buiten met een potlood. Spreid het deel uit en vul met zachte plamuur. Naai de onderkant met een overlocknaad.

Stap 4

Volg het voltooide monster voor het tweede handvat en de poten, naai en vul vervolgens de vleugels van de knuffel. Steek de bovenste ledematen in de open delen van het lichaam, bevestig de vleugels aan de achterkant van de engel. Naai alle details vast met blinde steken. Wanneer de poten zijn bevestigd, verbindt u alle niet-genaaide randen van het lichaam.

Stap 5

Gebruik lange lussen om het haar van het speelgoed te maken. Neem garen met pailletten en volg de ketting van luchtbogen rond de omtrek van het hoofd van de engel. Bind 1 rij vasten, maak een hijslus en bevestig een 1-1,5 cm dikke staaf aan het werk. Wikkel het met garen, houd de punt met uw vinger vast, pak dan de resulterende lange lus met een haak en maak een vaste. Hij moet de stang stevig vastpakken. Bind een rij lange lussen, draai het resulterende haar om en maak bevestigingspalen zonder een haak.

Stap 6

Naai lange lussen aan het hoofd van het zachte beeldje. Vorm een nimbusring van dun kerstboomklatergoud en bevestig een engel aan de kruin van het hoofd. Versier een zacht kerstboomspeelgoed naar jouw smaak: maak een rok, versier de randen van kleding en vleugels met klatergoud of kanten vlechtwerk. Naai knoopogen op, borduur een glimlach met flossdraden. Je hoeft alleen maar een sterke lus op het hoofd van de engel te bevestigen en het zelfgemaakte kerstboomspeelgoed is klaar.

Aanbevolen: