Hoe Maak Je Speelgoed Voor Een Kerstboom?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Speelgoed Voor Een Kerstboom?
Hoe Maak Je Speelgoed Voor Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Speelgoed Voor Een Kerstboom?

Video: Hoe Maak Je Speelgoed Voor Een Kerstboom?
Video: HET MAKEN VAN KERSTVERSIERING UIT DE OUDE GLOEILAMPEN!!! 2024, April
Anonim

Met het begin van de winter is het tijd om na te denken over de kerstboom en verschillende kleurrijke versieringen erop. Er is niets gemakkelijker dan met je eigen handen een kerstboomspeelgoed te maken en hiervoor slechts een paar winteravonden te reserveren. Papieren lantaarns, kleurrijke slingers, verschillende figuren en kettingen staan altijd heel mooi aan de boom.

Hoe maak je speelgoed voor een kerstboom?
Hoe maak je speelgoed voor een kerstboom?

Het is nodig

garen, karton, lijm, schaar, leeg ei

instructies:

Stap 1

Van al het speelgoed dat je met je eigen handen kunt maken, zullen we een schattig konijntje kiezen. Om het te maken, heb je wat garen, karton en een leeg ei en een schaar nodig.

Stap 2

Neem vervolgens karton, ongeacht de kleur, en knip er twee even cirkels uit. De grootte van deze cirkels moet zodanig zijn dat je een andere cirkel in het midden van elke cirkel kunt snijden.

Stap 3

Vouw de gesneden "bagels" samen en wikkel ze met garen, waarbij u de draad door het gat in het midden haalt. U kunt zoveel garens opwinden als u wilt. Als je een pluizig konijntje wilt, spaar dan het garen en de wind niet zoveel mogelijk.

Stap 4

Als je besluit dat je genoeg garen hebt, pak je een schaar en knip je de draden langs de buitenrand van de cirkel. Haal de cirkels er dan heel voorzichtig uit, zonder de afgeknipte draden vast te pakken. Bind de resulterende bundel draden in het midden met een draad zodat deze in de toekomst niet uiteenvalt.

Stap 5

Teken het gezicht van een konijn met een zwarte viltstift op wit karton. Vergeet de oren niet. We tekenen ze apart. Dan wordt dit allemaal uitgeknipt en op de pluizige bundel draad geplakt. Kracht is het niet waard om te gebruiken. De snuit moet aan verschillende draden rond de omtrek worden vastgelijmd en de oren moeten iets dieper in de bundel worden verdiept.

Stap 6

Als het met garen niet gelukt is, kun je met een ei speelgoed voor een kerstboom maken. Hieruit moet je de dooier met eiwit blazen, om maar één schaal te krijgen. Om dit te doen, prikt u de boven- en onderkant van de eieren één gat per keer en blaast u langzaam uit.

Stap 7

Als er nog maar één schaal van het ei over is, neem dan een zwarte viltstift en teken er een lachend konijntje op. Maar de oren moeten nog uit wit karton worden gesneden en gelijmd.

Aanbevolen: