Wat Wens Je Een Arme En Rijke Man Voor Zijn Verjaardag?

Inhoudsopgave:

Wat Wens Je Een Arme En Rijke Man Voor Zijn Verjaardag?
Wat Wens Je Een Arme En Rijke Man Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Wens Je Een Arme En Rijke Man Voor Zijn Verjaardag?

Video: Wat Wens Je Een Arme En Rijke Man Voor Zijn Verjaardag?
Video: Rijke moeder vs Arme moeder / Grappige situaties 2024, Mei
Anonim

Er zijn van die jarigen die niet alleen weten "wat te geven", maar zelfs "wat te wensen". Hoe feliciteer je een rijke man om niet als een jaloerse persoon te lijken? Wat kan ik de arme wensen om niet tactloos en arrogant in zijn ogen te kijken? Dergelijke felicitaties moeten van tevoren worden bedacht.

Verjaardagswensen zijn niet minder belangrijk dan bloemen en cadeaus
Verjaardagswensen zijn niet minder belangrijk dan bloemen en cadeaus

Voor de rijken - iets dat nooit genoeg is

Je kent vast wel de held van de gelegenheid, naar wie je op vakantie gaat. Wens hem allereerst de vervulling van zijn gekoesterde droom - je weet het tenslotte waarschijnlijk wel. Misschien durft hij niet met een parachute te springen, maar hij heeft er lang over nagedacht. Of hij slaagt er niet in zijn boek te publiceren, waaraan hij jarenlang nauwgezet heeft gewerkt. Wens hem succes op dit gebied - de jarige zal blij zijn dat zijn ambities niet zijn genegeerd.

Vergeet de hobby's van de geadresseerde van uw toespraak niet. Misschien is hij gepassioneerd door het verzamelen van zeldzame munten - wens hem aanvulling van de verzameling. Als hij een visser is, wens u dan een aantal indrukwekkende vangsten in het komende jaar. Als ze danst - succesvolle uitvoeringen en veel fans. Of misschien is hij of zij archeoloog (zelfs als hij het als hobby doet) en gaat hij of zij minstens één keer per jaar naar opgravingen - wens belangrijke vondsten.

Nieuwe ervaringen zijn relevant voor alle mensen, ongeacht het inkomen. U kunt dus veilig zowel "nieuwe indrukken" als "sterke emoties" in het algemeen wensen, evenals specifieke gebeurtenissen die interessant zijn voor de jarige. Het kan de verovering zijn van nieuwe bergtoppen voor de wandelaar, nieuwe hoogten voor het extreme, nieuwe ongewone steden voor reizigers, nieuwe ontdekkingen op het gebied van kunst, culinair, bloementeelt - alles wat een jarige wil.

Probeer zijn prestaties in werk of hobby's te benadrukken: onopvallend, maar als een overgang van de ene wens naar de andere.

“Je kweekt prachtige bloemen en verzamelt ze in spectaculaire boeketten: dit is echte pracht en uitdagende kunst. Ik wens dat je alle nieuwe facetten van de bloemisterij en je talent ontdekt."

Zorg ervoor dat u de familie gezondheid en welzijn wenst. Dit is iets dat niet voor geen geld te koop is, maar voor de held van de gelegenheid is het zeker belangrijk.

Hetzelfde geldt voor de armen

Laat in ieder geval niet zien dat je de jarige arm vindt. Daarom moet men niet verlangen naar rijkdom, welvaart, "uit de nood komen" of iets dergelijks. Pronk niet met problemen om ze op te lossen.

Het is beter om u succes te wensen met uw ambities, de belichaming van alle ideeën en plannen, hetzelfde gezinswelzijn. Wens al die talenten en vaardigheden te behouden en te ontwikkelen waarmee de held van de gelegenheid uitblinkt. Vergeet de vervulling van je gekoesterde droom niet, maar als het te maken heeft met financiën, is het beter om het niet te uiten - wens gewoon dat je diepste droom uitkomt.

Hetzelfde geldt voor liefde: als de jarige geen "tweede helft" heeft, moet je je hier niet op concentreren, liefde wensen zonder lyrische uitweidingen. Welnu, als de jarige een familieman is, wens dan harmonie in het gezin.

Je moet niet tegen een rijke man zeggen: "Ik weet niet eens wat ik moet wensen - je hebt alles al." Dus de jarige kan vermoeden dat je jaloers op hem bent en misschien zelfs een hekel aan hem hebt, omdat je jezelf erger vindt dan hij. Een arme man moet niet met heel zijn hart op zijn armoede wijzen en rijkdom wensen: de jarige zal denken dat je medelijden met hem hebt als je op hem neerkijkt.

Aanbevolen: