Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Op Cyprus

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Op Cyprus
Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Op Cyprus

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Op Cyprus

Video: Hoe Organiseer Je Een Bruiloft Op Cyprus
Video: Hoe geef je een onvergetelijke bruiloftsspeech | OVERTUIGTIP 2024, Mei
Anonim

De romantische sfeer van de Middellandse Zee trekt niet alleen gewone vakantiegangers aan, maar ook degenen die een bruiloft op Cyprus willen organiseren, waardoor het helder en onvergetelijk wordt. Het is heel goed mogelijk, je hoeft alleen maar van tevoren over alle details na te denken.

Hoe organiseer je een bruiloft op Cyprus
Hoe organiseer je een bruiloft op Cyprus

Noodzakelijk

  • - internationaal paspoort;
  • - geboorte certificaat;
  • - documenten die de vrije status bevestigen.

instructies:

Stap 1

Als je het feest niet zelf wilt organiseren, koop dan gewoon de juiste toeristische tour. Veel bureaus bieden vouchers aan, waarvan de prijs niet alleen de viering zelf omvat, maar ook het daaropvolgende papierwerk op de ambassade.

Stap 2

Om een huwelijk op Cyprus te registreren, moet u niet alleen buitenlandse paspoorten meenemen, maar ook gewone paspoorten, evenals een geboorteakte. Als een van de pasgetrouwden eerder getrouwd was, heeft hij ook een echtscheidingsakte nodig en voor weduwnaars - de overlijdensakte van een echtgenoot.

Stap 3

Zorg ervoor dat u een certificaat van vrije burgerlijke staat maakt. In Rusland kan een dergelijk document worden verkregen op de woonplaats in de archieven van de burgerlijke stand of bij een notaris. Een certificaat van vrijheid wordt rechtstreeks in Cyprus afgegeven bij de Russische ambassade. Het certificaat is maximaal drie maanden geldig. Alle documenten moeten worden vertaald in het Engels en worden gewaarmerkt door een notaris.

Stap 4

Het huwelijk kan worden aangegaan in de gemeente van de geselecteerde stad of direct bij het hotel. Na de sluiting ervan is het noodzakelijk om een zegel op de huwelijksregistratieakte op de Nioxia-ambassade te plaatsen.

Stap 5

Bij thuiskomst vertaalt u het huwelijksregistratiecertificaat in uw moedertaal, legt u het vast bij de notaris, waarna u alleen nog het huwelijk in de paspoorten van de echtgenoten moet afstempelen. Neem hiervoor contact op met het paspoortbureau. De wijziging van de achternaam van de vrouw zal bij de burgerlijke stand moeten worden gelegaliseerd, waarna een nieuw paspoort zal worden verkregen volgens dezelfde procedure als vrouwen die in Rusland getrouwd zijn.

Aanbevolen: