Geen Tabaksdag Vieren

Inhoudsopgave:

Geen Tabaksdag Vieren
Geen Tabaksdag Vieren

Video: Geen Tabaksdag Vieren

Video: Geen Tabaksdag Vieren
Video: Geen, DJ Loyza, Аш 23, Black Prince - БЕЗДЕЛЬНИК (official video) 2024, Mei
Anonim

Op 31 mei viert Rusland de dag van de strijd tegen het roken. Waarschijnlijk is de kwestie van het opgeven van de verslaving relevant voor je geworden, wat betekent dat je ervoor moet zorgen dat deze date echt iets voor je betekent.

Geen Tabaksdag vieren
Geen Tabaksdag vieren

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u voor uzelf duidelijk maken wat het doel van deze datum is. Dit kan de dag zijn dat u begint te vechten tegen roken, of het kan de dag zijn dat u stopt met roken. Het is in ieder geval niet aan te raden om 's nachts te stoppen met roken. Deze afhankelijkheid is niet alleen psychologisch, maar ook fysiologisch van aard, daarom zou het goed zijn om wat tijd uit te trekken om het te bestrijden.

Stap 2

Als je lange tijd hebt geprobeerd te stoppen, maar elke keer dat je stopt, kun je je het volgende beeld voorstellen. Elke dag overwin je honderden obstakels, stress en mislukkingen, streef je naar een doel, bereik je het en stel je een nieuw doel. Je was niet gebroken door de hele last van het dagelijks leven, terwijl een sigaret, een klein rokend stokje je wil kan bedwingen? Verzamel gewoon je kracht en leid het om dit probleem te overwinnen.

Stap 3

Op internet zijn veel programma's te vinden die duidelijk laten zien hoeveel schadelijke stoffen en in welke vorm er in je lichaam worden afgezet als je rookt. Het zicht is onaangenaam, een beetje schokkend, maar de moeite waard en maakt een sterke indruk. U kunt ook aanbevelingen vinden over het opgeven van gehechtheid: elektronische sigaretten, kauwgom, pleisters. Er zijn immers een aantal diensten beschikbaar om verslavingen door suggestie tegen te gaan. Als de verslaving erg sterk is, zijn er in dit geval klinieken die je kunnen helpen. Het zou uw wens zijn, maar het is niet moeilijk om een kuur te ondergaan.

Stap 4

Als alles goed gaat, is het uiteindelijke doel 31 mei. Op deze dag moet u duidelijk begrijpen dat een sigaret u en uw lichaam niet nodig heeft. Als de gelegenheid zich voordoet, ga dan met je gezin picknicken, ontspan. Moge iedereen op deze dag uw keuze goedkeuren. Je kunt een symbolische "begrafenis" van een ongezonde levensstijl of een "ritueel" branden van een pakje sigaretten regelen. Uiteraard zal dit allemaal op een grappige manier gebeuren, het zal je aan het lachen maken en op de gezichten van je familieleden.

Aanbevolen: