Hoe Bel Je Een Stepper?

Inhoudsopgave:

Hoe Bel Je Een Stepper?
Hoe Bel Je Een Stepper?
Anonim

Een stripper bellen voor een feestje, verjaardag, vrijgezellenfeest en ander evenement is heel gewoon geworden. Nu zul je niemand verrassen met de aanwezigheid van een plastic, knappe man die klaar staat om aan al je eisen en grillen te voldoen. Waar en hoe bestellen meisjes strippers?

Hoe bel je een stepper?
Hoe bel je een stepper?

Waar kun je de stripshow bekijken

Tegenwoordig kan bijna geen vrijgezellenfeest, themafeest voor vrouwen, enz. zonder een stripper te bellen. Als je besluit om buitenshuis te ontspannen, dan kun je met je vriendinnen naar een mannelijke of vrouwelijke stripclub gaan. Daar ontmoet je dezelfde vrouwen en meisjes die graag naar een mooie stripshow kijken.

Voor liefhebbers van huiselijk comfort en een ingetogen omgeving is het huisbezoek van een stripper ideaal. Het is thuis dat je kunt ontspannen, je zelfverzekerder kunt voelen en ten volle kunt genieten van de uitvoering.

Hoe bestel je een stripper thuis?

Als je besluit een knappe man te bestellen die perfect striptease kan dansen, dan zul je op internet of in kranten informatie moeten zoeken over gespecialiseerde bureaus. De meeste van deze bureaus hebben hun eigen sites waar u niet alleen een geschikte man kunt kiezen, maar ook de exacte kosten van het gesprek kunt achterhalen en de details kunt bespreken (bijvoorbeeld als u een verrassing voor uw vriendin wilt voorbereiden voor een vrijgezellenfeest).

Hoe kies je een stripper?

Als u voor de eerste keer een stripper wilt bellen, kunt u beter door de sites bladeren en een man of vrouw kiezen volgens de nodige parameters. In grote steden hebben dergelijke sites uitgebreide catalogi van strippers. Je kunt een man kiezen met lang haar, blauwe of groene ogen, een bepaalde lengte, gewicht en soorten prestaties waarin hij gespecialiseerd is. Natuurlijk hebben verschillende strippers verschillende prijzen. Daarom moet u het bureau onmiddellijk verduidelijken en bellen om uw vakantie of vakantie niet te overschaduwen.

Hoeveel is zo'n plezier

Opgemerkt moet worden dat de service "thuis een stripper bestellen" in bijna alle bureaus niet goedkoop is. Gemiddeld bedragen de kosten van 1 dansnummer van 5-7 minuten 3 tot 6000 roebel. Zoals je zelf kunt zien, is het plezier niet goedkoop.

Opmerking

Meestal zijn stripteasebureaus te vinden in grote steden - Moskou, St. Petersburg, enz. Het zal voor mensen die in de provincies wonen erg moeilijk zijn om thuis een stripper te vinden.

Onthouden! Zelfrespecterende strippers bieden geen betaalde seksuele diensten aan. Als je dit aan een stripdanser aanbiedt, dan is de kans groot dat hij je het geld geeft en weggaat.

Veel strippers houden zich aan de regel "kijk maar raak niet aan". U moet worden gewaarschuwd voor dergelijke gedragsprincipes, zelfs tijdens het bestellen van een stripper.

Aanbevolen: