Hoe Een Motorschip Te Huren In Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Een Motorschip Te Huren In Moskou
Hoe Een Motorschip Te Huren In Moskou

Video: Hoe Een Motorschip Te Huren In Moskou

Video: Hoe Een Motorschip Te Huren In Moskou
Video: 28 панфиловцев. Самая полная версия. Panfilov's 28 Men (English subtitles) 2024, April
Anonim

Uitrusten op het water is, zeker bij warm zomerweer, altijd prettig. En voor inwoners van zulke grote steden als Moskou, gedwongen om uitlaatgassen van auto's en dampen van heet asfalt in te ademen, lijkt het misschien een echte gelukzaligheid. Maar niet alle Moskovieten hebben de mogelijkheid om op het hoogtepunt van de zomer naar zee te ontsnappen. Maar het is heel reëel om met een motorschip op de rivier de Moskva en andere nabijgelegen wateren te rijden. Bovendien niet alleen voor recreatie, maar ook voor het vieren van een soort vakantie of het houden van een bedrijfsevenement.

Hoe een motorschip te huren in Moskou
Hoe een motorschip te huren in Moskou

instructies:

Stap 1

Denk na over het programma van het geplande evenement. Wat wil je: een simpele wandeling organiseren, of het schip moet even aanleggen zodat het gezelschap een picknick met barbecue heeft. Of misschien wilt u een banket of een soort amusementsprogramma aan boord van het schip.

Stap 2

Bedenk wat het maximale bedrag is dat u kunt betalen voor zowel huur als aanvullende diensten, als u die nodig heeft. Tel het aantal deelnemers aan de reis, kies de exacte route, stel een nauwkeurig programma op en ga op basis hiervan op zoek naar een motorschip dat aan uw wensen voldoet.

Stap 3

Vergeet ook niet dat waterrecreatie een gevaarlijke activiteit is. Zelfs op een kalme, smalle rivier doen zich soms tragedies voor. Besteed daarom speciale aandacht aan de veiligheid van het schip. Probeer na te vragen: in welk jaar is hij gebouwd, wanneer was de laatste grote onderhoudsbeurt, of er een ongeluk was, enz. Lees indien mogelijk de beoordelingen van klanten die dit schip eerder hebben gehuurd. Gedroeg de bemanning zich professioneel, wat was het niveau van de passagiersservice.

Stap 4

Aangezien de organisatie van rust aan boord van een motorschip een zeer moeilijke en specifieke gebeurtenis is met veel subtiliteiten, wendt u zich tot de diensten van professionals. Bijvoorbeeld het Moskouse agentschap "Mosparohodstvo", dat riviercruises organiseert. Daar kiest u zeker de meest optimale optie voor het huren van een motorschip.

Aanbevolen: