Moet Ik Een Trouwjurk Huren?

Inhoudsopgave:

Moet Ik Een Trouwjurk Huren?
Moet Ik Een Trouwjurk Huren?

Video: Moet Ik Een Trouwjurk Huren?

Video: Moet Ik Een Trouwjurk Huren?
Video: Welke trouwjurk past bij jouw figuur? 2024, Mei
Anonim

Een kant-en-klare trouwjurk kopen, naaien of huren - dat is de keuze waar de bruid voor staat aan de vooravond van de bruiloft. Als er geen geldproblemen zijn, kan en moet natuurlijk een trouwjurk worden gekocht om deze als souvenir te bewaren en door te geven aan uw dochter, waardoor dit kledingstuk een prachtig familiestuk wordt. Maar hoe zit het met degenen die te weinig huwelijksbudget hebben en elk detail van de vakantie met grote zorg moeten berekenen?

Moet ik een trouwjurk huren?
Moet ik een trouwjurk huren?

Naast de trouwjurk, zal de bruid op een gala-evenement haar look compleet moeten maken met een sluier, hoed, tiara, handschoenen, kousen, schoenen, kapsel, make-up en vele andere niet-goedkope accessoires die zeker niet te huur zijn. Tegelijkertijd moet de bruid er op haar eigen trouwdag absoluut onweerstaanbaar uitzien!

De oplossing stelt zichzelf voor - ga naar een salon waar trouwjurken worden verhuurd. Bespaar je budget en je hoeft je hoofd niet te breken over de verdere opslag van de jurk. En het lot van de huurjurk kan aan niemand meer worden doorgegeven.

Voordelen van een trouwjurk te huur

- Met een gehuurde trouwjurk bespaart u flink wat geld. Dit is meerdere malen goedkoper dan het kopen van zelfs maar een bescheiden trouwjurk voor de bruid.

- De belangrijkste reden om een jurk te huren is vaak het feit dat je er in zo'n outfit heel chic en duur uit kunt zien. Door een trouwjurk te huren, kunt u zich een meer verfijnd en sierlijk model veroorloven, zelfs een merk- of designermodel. Het kopen van een dure jurk die de bruid maar één keer zal dragen (de tweede - tijdens het passen en passen) is immers vrij duur. En de besparingen kunnen worden besteed aan belangrijkere huwelijksaankopen, bijvoorbeeld aan massieve trouwringen, die u voor altijd bijblijven.

- Ook het probleem van het doorverkopen van een gebruikte trouwjurk hoeft niet opgelost te worden.

- De verhuurwinkels zorgen voor de kwaliteitsvolle stomerij, pasvorm en onberispelijke uitstraling van de gehuurde trouwjurk. Dit alles is al inbegrepen in de trouwjurkhuur.

Helaas zijn er veel overtuigingen en vooroordelen. Er wordt bijvoorbeeld aangenomen dat een verder gelukkig gezinsleven disfunctioneel zal zijn als je een trouwjurk van je handen koopt of huurt. De jurk van de bruid moet uitzonderlijk nieuw en ongedragen zijn. Maar hoe kon er vroeger een gewoonte zijn om de trouwjurk van een grootmoeder in een kist te bewaren en deze door te geven aan jonge bruiden van de volgende generaties? Zijn dergelijke vooroordelen, niet ondersteund door statistieken en betrouwbare voorbeelden, de verplichting waard om een enorme financiële schuld te betalen voor de aankoop van een dure trouwjurk, die onervaren verkwistende bruiden op zich nemen!

Aanbevolen: