Hoe Zich Te Kleden Voor Nieuwjaar New

Inhoudsopgave:

Hoe Zich Te Kleden Voor Nieuwjaar New
Hoe Zich Te Kleden Voor Nieuwjaar New

Video: Hoe Zich Te Kleden Voor Nieuwjaar New

Video: Hoe Zich Te Kleden Voor Nieuwjaar New
Video: How-to: Glam Party Make-up 2024, Mei
Anonim

Oudejaarsavond is een gelegenheid om een nieuwe outfit, een kostbaar sieraad of een mooi accessoire te presenteren. Ze zeggen, waarin je het nieuwe jaar zult ontmoeten, dus je zult het uitgeven. Ik bedoel, ik ontmoette het klokkenspel in een gewassen kamerjas, dus het hele jaar zal voorbijgaan aan huishoudelijke taken. Verwaarloos daarom mooie outfits op oudejaarsavond niet, en breng haar zelfs thuis door met tv kijken met drie familieleden. Er gebeuren tenslotte wonderen op deze nacht, en je mooie nieuwjaarskostuum zal alleen positieve gebeurtenissen naar zich toe trekken!

Hoe zich te kleden voor Nieuwjaar New
Hoe zich te kleden voor Nieuwjaar New

instructies:

Stap 1

Kies kleding op basis van het evenement. Als je wordt uitgenodigd voor een nieuwjaarsbal, waar de dresscode in acht wordt genomen, dan is een broekpak voor een dame natuurlijk niet relevant. Draag een avondjurk met een korset of een jurk net over de knie en je geeft de indruk van een elegante dame. Bij de nieuwjaarsdisco, waar zeker wedstrijden en leuke spelletjes op je wachten, is het beter om je zo comfortabel mogelijk te kleden. Een rok met een originele top of een korte jurk zal je bewegingen tijdens het dansen niet belemmeren, en tegelijkertijd zal het er elegant uitzien als je klatergoud op je gebruikelijke kleding naait.

Stap 2

De keuze van de outfit is afhankelijk van de symbolen van het jaar. Nu is het in de mode om op oudejaarsavond kleding te kiezen die past bij de kleur van een dier dat de komst van het nieuwe jaar symboliseert. Dus in het jaar van de witte kat of het konijn is het gebruikelijk om lila, blauwe kledingkleuren te dragen. In het jaar van de tijger - moet een gele of oranje kleurtint in kleding aanwezig zijn. Er wordt ook aangenomen dat als het symbool van het jaar van metaal houdt, bijvoorbeeld de komst van het jaar van de metalen draak, je sieraden kunt dragen om het jaar succesvol te maken in financiële zaken.

Stap 3

Voorkeur voor je favoriete kleding. Als je de vreugdevolle gebeurtenissen van het afgelopen jaar correleert met een bepaald kledingstuk waarin je je bevond op het moment van onbewolkt geluk, trek het dan aan op een feestelijke avond. Het is bekend dat er energie op dingen blijft, dus laat de vreugde van het afgelopen jaar soepel overgaan in het komende. Ornamenten, klatergoud en glitters zullen altijd elegantie toevoegen aan een eenvoudig kostuum.

Aanbevolen: