Hoe Het Nieuwe Jaar Op De Krim Te Vieren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Op De Krim Te Vieren
Hoe Het Nieuwe Jaar Op De Krim Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Op De Krim Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Op De Krim Te Vieren
Video: Stage bij De Krim Texel - Animatie / Centrum 2024, Mei
Anonim

Traditioneel wordt Nieuwjaar geassocieerd met versierde kerstbomen, mandarijnen en langzaam vallende sneeuwvlokken. De originelen suggereren om op dit moment naar zee te gaan. Als het hele land sneeuwballen speelt en luistert naar de felicitaties van de president, koesteren ze zich op de zandstranden van Bali. En degenen die niet genoeg geld hebben om naar de zonnige eilanden te vliegen, kunnen de komst van het volgende jaar op de Krim vrolijk vieren.

Hoe het nieuwe jaar op de Krim te vieren
Hoe het nieuwe jaar op de Krim te vieren

instructies:

Stap 1

Op nieuwjaarsvakanties in de Krim-steden zijn er hotels en pensions. Eigenaren van particuliere huizen en appartementen zijn ook op zoek naar hun klanten. U kunt voor elke smaak en elk budget een woning kiezen, van een luxe villa tot een kleine kamer met ramen naar de tuin.

Stap 2

Een verblijf op de Krim in de winter is een geweldige kans om te gaan skiën. De meest populaire plaatsen zijn Mount Ai-Petri en Angarsk Pass. De benodigde uitrusting - ski's, sleeën, snowboards, sneeuwscooters worden ter plaatse gegeven. U hoeft alleen maar te genieten van actieve rust en de besneeuwde landschappen te bewonderen.

Stap 3

Een andere winterattractie van de Krim zijn de watervallen. Pittoresk op elk moment van het jaar, eind december worden ze volstromend en erg mooi.

Stap 4

Vakantiegangers die van oudsher het nieuwe jaar het liefst aan de feesttafel zitten met een verscheidenheid aan gerechten en champagne, kunnen deelnemen aan het nieuwjaarsprogramma van het hotel of sanatorium waar ze verbleven. Wie op de vakantie zelf in de particuliere sector huurt, kan terecht in een van de vele restaurants of clubs waar het nieuwjaarsprogramma wordt gehouden. Je hoeft alleen vooraf kaartjes te kopen.

Stap 5

Fans van ongewoon amusement kunnen het nieuwe jaar in een grot vieren. De Marmeren Grot is een van de vijf mooiste grotten van Europa. Het Simferopol Speleo Center heeft zijn apparatuur overgenomen en houdt daar nieuwjaarsvieringen voor iedereen. Bij de zes meter hoge druipsteen staat een kerstboom, waar de gasten champagne omheen drinken. Daarna kun je naar de oppervlakte stijgen om feestelijk vuurwerk af te steken.

Stap 6

De koude winterse zee is betoverend en lijkt op schilderijen van Aivazovsky. Kleed je warm aan, sla een zak eten in en ga met je geliefde naar de kust. Je zult geweldige uren beleven en samen de winterse dageraad van de eerste dag van het nieuwe jaar kunnen ontmoeten.

Aanbevolen: