Nieuwjaarsgeschenken

Nieuwjaarsgeschenken
Nieuwjaarsgeschenken

Video: Nieuwjaarsgeschenken

Video: Nieuwjaarsgeschenken
Video: Uw nieuwjaarsgeschenk… 2024, April
Anonim

Vanaf oudejaarsavond verwacht iedereen: zowel kinderen als volwassenen - iets ongewoons, fantastisch. Dat geldt ook voor cadeaus: ze moeten je dierbaren op een feestelijke avond een plezier doen, niet teleurstellen. Hoe een geschenk correct te presenteren en niet te worden verward met de keuze ervan?

Nieuwjaarsgeschenken
Nieuwjaarsgeschenken

Zorg er allereerst voor dat het geschenk mooi is versierd (verpakt in elegant papier, versierd met linten, strikken). Dit geeft het mysterie, belang en het uitpakken van de presentatie geeft je aangename seconden van anticipatie.

Breng je het nieuwe jaar thuis door met je gezin? Verstop de cadeautjes onder de kerstboom en wissel ze uit na het klokkenspel.

Bent u uitgenodigd voor een bezoek, stel dan het inleveren van het cadeau rechts in de gang uit, zonder u uit te kleden. Ruim jezelf op, wacht tot iedereen aan tafel zit - nu is het tijd voor cadeaus. Overhandig ze, vergeet niet de aanwezigen te feliciteren met de vakantie, beknibbel niet op warme wensen.

Jonge kinderen kunnen op oudejaarsavond een sprookje voorgeschoteld krijgen: nodig zelf de kerstman en het sneeuwmeisje uit of verbeeld deze. Laat je baby een langverwacht cadeau krijgen uit de handen van een sprookjesfiguur - voor een kind wordt het een onvergetelijke gebeurtenis, een echt wonder. Het is goed als het kind van tevoren zegt wat hij wil ontvangen (of een brief schrijft aan de kerstman). Probeer ervoor te zorgen dat kinderen op nieuwjaarsdag zoveel mogelijk geschenken krijgen - een verscheidenheid aan geschenken, van snoep tot een elegante jurk.

Het is onwaarschijnlijk dat vrouwen weerstand zullen bieden aan romantiek. Trakteer uw geliefde op een diner in een restaurant, een arrensleetocht of een onvergetelijke avond voor twee. Een geschenk in de vorm van een taart met een ontroerende of grappige inscriptie en een elegante mooie snuisterij zal ook schattig zijn. Of je kunt de hemel in diamanten geven: koop een set fosforescerende sterren in het donker en plak deze stiekem op het plafond boven het bed. Het zal een spectaculaire verrassing zijn voor je geliefde: doe de lichten uit en zie de sterren!

Mannen zullen blij zijn met praktische geschenken: vis- en jachtuitrusting, schroevendraaiersets, flashdrives. Accessoires zoals stijlvolle stationery, portemonnees, visitekaarthouders zijn altijd relevant, dus geef ze gerust mee. En nog een ding: maak je vooraf zorgen over nieuwjaarspresentaties, anders kun je in de pre-vakantiedrukte niet kiezen wat je nodig hebt.

Aanbevolen: