Wat Te Doen Met Onnodige Nieuwjaarsgeschenken?

Inhoudsopgave:

Wat Te Doen Met Onnodige Nieuwjaarsgeschenken?
Wat Te Doen Met Onnodige Nieuwjaarsgeschenken?

Video: Wat Te Doen Met Onnodige Nieuwjaarsgeschenken?

Video: Wat Te Doen Met Onnodige Nieuwjaarsgeschenken?
Video: 10 DINGEN DIE JE NOG NIET WIST OVER ALLEDAAGSE VOORWERPEN 2024, April
Anonim

Ondanks de talloze tips over de juiste cadeaukeuze die op internet te vinden zijn, ontvangen en doneren we dingen die niet altijd perfect zijn. Wat te doen als het nieuwjaarsgeschenk niet nodig was, het niet leuk vond?

Wat te doen met onnodige nieuwjaarsgeschenken?
Wat te doen met onnodige nieuwjaarsgeschenken?

Als je iets cadeau hebt gekregen dat je niet echt leuk vindt, moet je niet opgewonden raken en het teruggeven aan de schenker of het weggooien. Leg het slechte cadeau opzij en denk er na een paar dagen over na. Leg in een ontspannen sfeer alle dingen neer die je niet leuk vond en bekijk ze van dichterbij. Misschien had je haast om ze te hard te beoordelen? Maar als je toch besluit een naar jouw mening ongelukkig cadeau weg te doen, bedenk dan dat het voor een ander een "droomding" kan blijken te zijn.

Wat kun je doen met cadeaus die je niet nodig hebt?

Als je een duur, kwalitatief goed, maar niet erg mooi (naar jouw smaak) item hebt ontvangen, kun je het doneren. Neem zo'n geschenk weg, zodat het, wanneer de gelegenheid zich voordoet, aan een persoon wordt gegeven voor wie het waarschijnlijk geschikt is.

Als je iets opzij legt om te doneren, stop dan een briefje met de naam van de donateur in het pakket om een ongemakkelijke situatie te voorkomen.

Je hoeft niet te wachten op een geschikte gelegenheid, maar geeft gewoon de dingen die je niet leuk vond. Snoepjes die je niet lust, kun je bijvoorbeeld meenemen naar je werk voor een theekransje met collega's, of een zoetekauw krijgen die je kent.

Denk na, misschien zullen de ontvangen dingen na enige revisie nuttig voor je zijn? Probeer je fantasie te tonen en doe opnieuw wat je denkt dat niet helemaal mooi of comfortabel is.

Helaas zijn er veel eerlijk gezegd hacky-ambachten te koop, gemaakt zonder veel smaak en van niet erg hoogwaardige materialen. Als je "geluk" hebt om de eigenaar van een van deze te worden, dan is de gemakkelijkste manier om dit ding weg te gooien.

Aanbevolen: