Hoe Maak Je Je Eigen Nieuwjaarsgeschenken

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Je Eigen Nieuwjaarsgeschenken
Hoe Maak Je Je Eigen Nieuwjaarsgeschenken

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Nieuwjaarsgeschenken

Video: Hoe Maak Je Je Eigen Nieuwjaarsgeschenken
Video: Maak je eigen webshop 2024, April
Anonim

Op oudejaarsavond wil iedereen zijn feeststemming delen met familie en vrienden. Met de hand gemaakte cadeaus helpen je om je liefde te uiten zonder woorden: een gebreide trui is het warmst en taarten zijn het zoetst, zelfs als je een suikerpot verwart met een zoutvaatje in de keuken.

Hoe maak je je eigen nieuwjaarsgeschenken
Hoe maak je je eigen nieuwjaarsgeschenken

instructies:

Stap 1

Bak vakantiekoekjes. Elk culinair meesterwerk kan een nieuwjaarslook krijgen door het te bakken in de vorm van een kerstboom, sneeuwpop of kerstster. Gebruik chocoladesuikerglazuur en gekleurde hagelslag om je aan feestelijke confetti te herinneren. Je kunt koekjes geven in een mooie mand of doos met een linnen servet op de bodem. Als je kleine gaatjes in de koekjes maakt en de tape er doorheen haalt, kunnen de koekjes samen met glazen speelgoed aan de boom worden gehangen.

Stap 2

Zelfgemaakte kerstkaarsen. Geschenken zoals geurzepen en fotolijsten kunnen overweldigend zijn, maar alleen als ze niet handgemaakt zijn. Zelf kaarsen maken vereist geen speciale vaardigheden. Het is voldoende om meerdere paraffinekaarsen van verschillende kleuren op waterbasis te smelten en vloeibare was in een nieuwe mal te gieten. Zolang de kaarsen zacht en warm blijven, kun je ze versieren met noten, kralen of koffiebonen.

Stap 3

Bind wat wollen wanten of sokken voor de vakantie. Nieuwjaar is een wintervakantie, dus warme kleding is nooit overbodig. Gebruik rood, blauw en wit, evenals sneeuwvlok- en belornamenten. Tegelijkertijd is het belangrijk om het niet te overdrijven: ze zullen niet blij zijn met een sjaal met de afbeelding van een enorme hertenkop, zelfs als je het ontroerend vindt. Probeer dat je cadeau niet alleen op oudejaarsavond kan worden gedragen.

Stap 4

Nieuwjaarskaarten maken. Scrapbooken is tegenwoordig erg populair, dus je kunt alles vinden wat je nodig hebt in elke kunstwinkel of boekhandel. Verbind je eigen fantasie: iedereen knipt minstens één keer in zijn leven sneeuwvlokken uit zilverpapier of plakt een katoenen baard op een getekende kerstman. Versier ze met linten, kanten roosjes en belletjes.

Stap 5

Maak een leuke collage. Om dit te doen, moet u de tijden onthouden dat foto's in dikke fotoalbums werden opgeslagen en niet op harde schijven. Print de grappigste foto's van je vrienden en geliefden, knip hun gezichten uit, plak ze op een vel Whatman-papier en teken erop het lichaam van een sneeuwpop of de schapenvachtjas van de kerstman. Degenen die twijfelen aan hun talenten als kunstenaar, kunnen altijd een collage maken van illustraties uit oude tijdschriften, en het is beter om niet "Cosmopolitan", maar "Murzilka" te nemen. Zo'n cadeau zal gegarandeerd iedereen opvrolijken.

Aanbevolen: